بررسی امکانات بهداشتی و درمانی مرزهای غربی در ایام اربعین

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، جعفر میعادفر، با بیان اینکه ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و چالش‌های بهداشتی و درمانی استان ایلام به ویژه پایانه مرزی مهران را بررسی کردیم، افزود: بخش عمده‌ای از ترددهای زائران اربعین حسینی از پایانه مرزی مهران به زیارت عتبات می‌روند بنابراین استان ایلام و مرز مهران برای ما در خدمت رسانی، استراتژیک و مهم است.

وی با اشاره به راه اندازی مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی پایانه مرزی مهران در سال گذشته با حضور وزیر بهداشت، خاطرنشان کرد: دیروز جلسه‌ای با استاندار ایلام داشتیم و مقرر شد در بخش گیت خروجی زائران، فضایی در اختیار اورژانس قرار گیرد تا یک مرکز با استفاده از سازه‌های سبک ساخته و تردد بین مسیر کمتر و خدمات مورد نیاز زائران در محل، ارائه شود.

رئیس سازمان اورژانس کشور از تمهیدات ویژه برای تأمین دارو و راه اندازی داروخانه در نقطه صفر مرزی در مهران خبر داد و گفت: مقرر شد به منظور پیشگیری از ایجاد تجمع زائران برای دریافت داروهای مورد نیاز، فضایی در مجاورت مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی پایانه مرزی مهران ایجاد شود و دارو به زائران عرضه شود.

میعادفر با اشاره به تشکیل جلسه مشترک سازمان اورژانس و شورای معاونان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور تمهیدات ویژه برای خدمت رسانی در ایام اربعین، یادآور شد: در کرمانشاه از مرکز بهداشتی درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی ثارالله (ع) در نقطه صفر مرز خسروی بازدید کردیم و این مرکز تا ۸۰ درصد پیشرفت داشته و با تأمین منابع مالی، تا ایام اربعین، تکمیل و با حضور وزیر بهداشت افتتاح می‌شود.

وی ادامه داد: مرکز بهداشتی درمانی و اورژانس پیش بیمارستان ثارالله (ع) در دو طبقه و با زیربنای دو هزار متر مربع ساخته شده که سال گذشته بخشی از این مرکز راه اندازی شده بود که امسال به طور کامل به بهره برداری می‌رسد.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: از مراکز بهداشتی و درمانی و آمادگی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان خوزستان نیز بازدید می‌کنیم تا بهترین خدمات به زائران در ایام اربعین ارائه شود.

میعادفر خاطرنشان کرد: چندین سال ایام اربعین در فصل گرما و تابستان است بنابراین برنامه ما، راه اندازی مراکز درمانی ثابت بود که در این زمینه سال گذشته مرکز درمانی در مرز مهران و امسال نیز در مرز خسروی راه اندازی می‌شود. در ایام گرم سال، ارائه خدمات در سازه‌های موقت و چادر، امکان پذیر نیست و هدف و برنامه ما، ارائه خدمات در مراکز ثابت بود که انجام شده است.

وی یکی از زمینه‌های همکاری خیرین و سازمان‌ها در ایام اربعین را ایجاد اتاق‌های سرد دانست و گفت: زائرانی که دچار گرمازدگی می‌شوند می‌توانند در اتاق‌های سردی که توسط خیرین یا سازمان‌ها راه اندازی می‌شود، بمانند و در صورت نیاز به خدمات بیشتر، در مراکز درمانی ثابت و اورژانس پذیرش شوند.

رئیس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: امکانات سازمان اورژانس کشور از جمله ناوگان و نیرو از سایر دانشگاه‌ها در ایام اربعین به مناطق مرزی اعزام می‌شوند. امسال با توجه به ورود آمبولانس‌های جدید به ناوگان اورژانس کشور، تلاش داریم که این آمبولانس‌ها در ایام اربعین در مناطق مرزی خدمات مورد نیاز بیماران را ارائه کنند و بعد از این ایام در دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع شوند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.