دهه «رکود، عبرت، تجربه»/روایت بانک جهانی از دهه از دست رفته

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی،‌ دهه 90 از آن‌جهــت بــرای کشورمان، دهه مهــم و حائــز اهمیتــی اســت کــه تصمیمـات بـزرگ و مهمـی در ایـن دهـه اتخـاذ شـده کـه البتـه منجـر بـه تجربه تلـخ «درجازدن اقتصــاد» شــده اســت.

پایگاه خبری خبرآنی قرار است در پرونده دهه «رکود، عبرت، تجربه» در گفتگو با کارشناسان به ارزیابی دقیق از ریشه های معضلات اقتصادی دهه 90 بپردازد و راه حل های جبران این عقب ماندگی را در سالهای پیش رو بیان کند.

در همین خصوص با امین دلیری رئیس پیشین سازمان اموال تملیکی و معاون اسبق وزیر اقتصاد گفتگو کردیم که وی در بخشی از این گفتگو با اشاره به گزارش بانک جهانی از وضعیت اقتصاد در دهه 90 گفت: « بانک جهانی دهه 90 را دهه از دست رفته از نظر رشد اقتصادی تعبیر کرده است، بر این اساس تحلیل کارشناسان ما با نظر بانک جهانی هم پوشانی دارد. بر اساس این گزارش، در مقطع مورد بحث،  40 درصد مردم در معرض فقر قرار گرفته اند و رشد سرانه تولید ناخالص داخلی کاهش یافته است.»

دلیری افزود، از سال 90 تا 96 درآمد حقیقی فقط 70 همت افزایش یافته است. براین مبنا درامد حقیقی از 686 به 756 همت افزایش یافته که رقم قابل قبولی نیست.

به گفته این کارشناس اقتصادی، در برخی سالهای دهه 90 رشد افتصادی کشور تا منفی 20 درصد نیز رسید، میانگین رشد در کل دهه 90 حدود صفر درصد بوده است.

.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

تجربه روایت جهانی

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.