هشدار نسبت به مصرف دئودورانت‌های صابونی در تابستان

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، مریم رنجبر با اشاره به اینکه در فصل بهار و تابستان با افزایش دمای هوا یکی از اصلی‌ترین مشکلات اکثر افراد تعریق به خصوص در ناحیه زیر بغل است، اظهار کرد: همیشه استفاده از دئودورانت‌های اسپری یا صابونی به عنوان یک راه حل مناسب و موقتی بسیار موثر است اما مردم باید به این نکته توجه کنند که بسیاری از اسپری‌ها و دئودورانت‌های صابونی زیربغل که در داروخانه‌ها و فروشگاه‌ها به فروش می‌رسند حاوی موادی مثل "پارابن"، "تری کلوزان"، "آلومینیوم" و "فتالات" هستند که این مواد عوارضی بر روی پوست و اندام‌های داخلی بدن به جای می‌گذارند بنابراین برای انتخاب دئودورانت و اسپری‌های زیر بغل حتماً باید از پزشک متخصص مشاوره گرفته شود.

وی افزود: آلومینیوم موجود در اسپری‌ها می‌تواند باعث مسدود شدن غدد تعریق شود و توسط بافت لنفاوی مرتبط با غدد لنفاوی زیر بغل جذب و در دراز مدت باعث بزرگ شدن و افزایش خطر بروز سرطان سینه شود. علاوه براین پارابن موجود در دئودورانت‌ها و اسپری‌های غیرطبی یک ماده سرطان زاست که می‌تواند باعث افزلیش احتمال بروز سرطان شود.

متخصص پوست و مو با بیان اینکه بهتر است از دئودورانت‌هایی استفاده شود که فاقد پارابن باشند، گفت: بسیاری از اسپری‌ها به ویژه آن‌ها که عطری هستند مواد عطری آنها می‌توانند حساسیت‌زا باشند و برای شما عوارض و حساسیت‌های پوستی مثل پوست‌ریزی، قرمزی و خارش ناحیه زیر بغل ایجاد کنند. علاوه‌ بر این، آلومینیوم و مشتقات موجود در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی در اثر استفاده دراز مدت می‌تواند باعث ناباروری شود بنابراین انتخاب بهتر، استفاده از دئودورانت‌های کرمی است که فاقد این مواد هستند یا اگر هم دارند میزان آن کمتر است.

وی درباره استفاده از دئودورانت‌ها در دوره بارداری نیز بیان کرد: در دوره بارداری هم استفاده بیش از حد از اسپری‌های ضدتعریق، باعث بروز اختلالاتی در تکامل و رشد مغز نوزاد می‌شود و حتی می‌تواند آسم و آلرژی در نوزاد ایجاد کند. دئودورانت‌های کرمی انتخاب کم خطرتری است اما چه در دوران بارداری و چه در حالت عادی برای استفاده از دئودورانت صابونی و اسپری حتماً باید از پزشک متخصص مشورت بگیرید و از اسپری‌ها و دئودورانت‌های بدون پارابن، فاقد آلومینیوم یا کِرِمی استفاده کنید.

این درماتولوژیست با اشاره به سایر راه‌های کاهش تعریق در فصل تابستان نیز تصریح کرد: برای بهبود میزان تعریق و کاهش میزان تعریق می‌توان از راه‌های جایگزین مثل تزریق بوتاکس زیر جلدی، استفاده از شوینده‌های ضدقارچ و ضد باکتریایی و داروهایی که توسط پزشک متخصص تجویز می‌شود، استفاده کرد. لیزر مو هم یک روش موثر برای کاهش میزان تعریق است زیرا با کاهش فولیکول‌های مو باعث کاهش میزان تعریق می‌شود اما همه این موارد باید حتما با نظر پزشک متخصص انجام شود.

انتهای پیام/ 

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.