مساعدت در زمینه اعطای تسهیلات کم‌بهره به دانش‌بنیان‌های سلامت

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه پزشکی و سلامت پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید کرد.

وی همچنین با روند تولید محصولاتی دانش بنیانی همچون دستگاه رگ یاب اپتیکی، سمعک دیجیتال هوشمند-سلولایز(پایش سیستم ایمنی بدن)، طب سنج غیر تماسی و تماسی ، سرنگ اینفلیتور، لوله خونگیری تحت خلا، نانو داروی والفارتان، دستگاه اسکن فلوروسکوپی دو بعدی و سه بعدی حین عمل جراحی و همچنین سامانه یکپارچه مدیریت آزمایشگاه های شبکه بهداشت آشنا شد.

شرکت توسعه فناوری اکسیرآساتک با بیش از ۱۸ سال سابقه در صنعت فناوری اطلاعات در حال حاضر کامل‌ترین راهکارهای ارتباطی را به مشترکین خانگی و سازمانی ارائه می‌دهد و دارای مزایا و ویژگی‌های متعددی است که آسیاتک را تبدیل به رهبر بازار در میان شرکت‌های خصوصی ارائه‌دهنده راهکارهای ارتباطی کرده است.

شرکت طراحان احساس نیک فناوری با نام اختصاری «نیک‌تد» یکی دیگر از شرکت‌های دانش‌بنیان است. این مجموعه از سال ۱۳۹۷ در حوزه تولید تجهیزات پزشکی خانگی فعالیت خود را آغاز کرد و به‌ صورت تولید مشترک با شرکت پویندگان راه سعادت، نخستین محصول خود یعنی تب‌سنج غیرتماسی را تولید کرد. با ورود کرونا به کشور تقاضا برای این محصول افزایش یافت و توانست نیاز بازار را پاسخگو باشد.

شرکت دانش بنیان "فناوران طب حیان" با هدف تولید انبوه لوله های خونگیری تحت خلا و دست یابی به دانش فنی خطوط تولید لوله های خونگیری تحت خلاء در سال ۱۳۹۸ تأسیس شد؛ این شرکت موفق شد در سال ۱۴۰۱ اولین خط تولید کاملاً بومی خود را به بهره برداری رسانده و موفق به اخذ گواهی مستقل ساخت لوله های خونگیری تحت خلاء از اداره کل تجهیزات پزشکی در همان سال شد. در حال حاضر شرکت فناوران طب حیان، علاوه بر تولید انواع لوله های خونگیری خلاء، آمادگی دارد تا خطوط تولید جدید خود را با مشارکت سایر شرکت ها در نقاط مختلف کشور و سایر کشورهای متقاضی نصب و راه اندازی کند.

شرکت دانش‌بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت متشکل از دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، فعالیت خود را در سال ۹۵، فعالیت تولیدی خود را در زمینه تولید تجهیزات پزشکی در حوزه قلب و عروق آغاز کرده است. اولین محصول این شرکت سرنگ اینفلیتور است که تولید این محصول، باعث نیل به خودکفایی در عرصه‌ای از کار و تولید و صرفه جویی هزاران دلار ارز شد.

مهندسین شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت با به کارگیری روش‌های جدید تولید و بهره‌گیری از نظرات کارشناسان علم پزشکی در راستای ارتقاء کیفیت و ایجاد نوآوری در زمینه تولید، توانسته اند در حال حاضر اولین و تنها تولید کننده سرنگ اینفلیتور در ایران باشند؛ خط تولید سرنگ اینفلیتور در سال ۱۳۹۷ افتتاح شد؛ اینفلیتور اولین تولید شرکت رایبد علم و صنعت است و در آینده تیم تحقیق و توسعه این شرکت از راه‌اندازی خط تولید محصولاتی دیگر رونمایی خواهد کرد و نیز با افزایش دامنه فروش به فعالیت پیگیر خود در جهت رضایت‌مندی هر چه بیشتر جامعه پزشکی تلاش می‌کند.

شرکت سینا انفورماتیک سلامت یک شرکت دانش بنیان دانشگاهی در حوزه سلامت است. این شرکت که با تلاش مشترک فرهیختگان دانشگاه علم و صنعت و پیشگامان حوزه آزمایشگاه تشخیص طبی شکل گرفته، تمرکز خود را بر تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های حوزه سلامت قرار داده است.

در این بازدید، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت، مساعدت در زمینه تسهیلات کم بهره و مکاتبه با هیات امنای صرفه جویی ارزی برای حمایت و خرید از محصولات دانش‌بنیان را وعده داد.

در پایان نیز جلسه‌ای با حضور هیات رئیسه پارک علم و فناوری دانشگاه، ریاست پارک، مدیر مرکز رشد و معاون فناوری پارک برگزار شد.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.