محمدمسعود یوسفی؛ مدیر دپارتمان وکالت تخصصی مرکز وکلای قوه قضاییه در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی در پاسخ به اینکه چرا برخی از وکلای تازه کار هزینههای گزافی از موکلین خود میگیرند؟ اظهار کرد: فرد برای شروع به حرفه وکالت نیازمند یک سرمایه یکونیم میلیاردی است. برای نمونه در شهری همانند تهران که هزینه رهن یک دفتر متوسط حدود 300 الی 500 میلیون تومان و اجاره آن بین 20 الی 50 میلیون تومان است، همچنین این دفتر نیاز به تجهیزات اداری و سختافزاری و کارمند هم هست.
وی در ادامه با اشاره به اینکه یک وکیل باید کد اقتصادی داشته باشد که این کد بر روی کد پستی درج میشود، گفت: مقررات انتظامی، بازرسی دفتر وکلا را به صورت دائمی ذکر میکند و دفاتر باید محل اصلی ملاقات وکیل با موکل باشد. با توجه به اینکه تغییر قانون تملک در آپارتمانها و قوانین مربوط به محل تأسیس محل دفتر وکلا را داریم، این موضوع منجر به افزایش تورم املاک بهویژه املاک تجاری میشود. با توجه به تمام این موارد فردی که میخواهد در حوزه وکالت آغاز به کار کند، حدود یک یا یکونیم میلیارد حداقل هزینهای است که در شهری همانند تهران در برخواهد داشت.
مدیر دپارتمان وکالت تخصصی مرکز وکلای قوه قضاییه ادامه داد: بسیاری از اوقات بازگشت این هزینه بهسرعت ممکن نیست و وکیل تازهکار مجبور است هزینه دادرسی را کم نکند بلکه هزینههای گزافی را از مردم بگیرد تا بتواند حداقل هزینههای شخصی خود را پوشش دهد، حتی اگر درآمد هم نداشته باشد.
انتهای پیام/