به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، مهدی حسینقلیپور گفت: نگاهی به سالهای گذشته که فعالیت فرهنگی در ورزش کشور در ساختار خود ذیل معاونت ورزش همگانی قرار داشت نشان میدهد این اقدامات دستیابی به نتایج پیش بینی شده را میسر نکرد اما در تغییر ساختار جدید، هر چند موقت، اقدامات صورت گرفته نشان میدهد این ارتباط مستقیم فرهنگ و ورزش قهرمانی فرصت بزرگی برای حوزه فرهنگ ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر تغییرات فرهنگی، نگاه افراد و جامعه به مسئله ورزش قهرمانی و مدیریت ورزش تغییر کرده است. هر چند در گذشته ارزشهای معنوی و اخلاقی قهرمانی در بین توده مردم اهمیت بیشتری داشت و ورزشکاران برای کسب آن تلاش بیشتری میکردند، اما فرآیند موفق فعالیتهای فرهنگی به گسترش و فراگیری فزاینده فعالیتهای ورزشکاران و علاقمندان به ورزش در گرو فعالیتها و رویدادهای اجتماعی و فرهنگی موثری شکل میگیرد که به مثابه دو بازوی مکمل میتواند در تقویت ورزش در سطح جامعه موثر واقع شود. به نظر میرسد تغییر نگرشها و ارزشهای افراد بخصوص جوانان مسئله مهمی در پرداختن به فعالیتهای فرهنگی در کنار تقویت ورزش قهرمانی است.
حسینقلیپور با بیان اینکه تلاشهای فرهنگی در جهت تعریف ورزش قهرمانی در جامعه باید صورت گیرد تا زیبایی مادی و ظاهری صِرف مبنای قضاوتهای اجتماعی و ملاکی برای پذیرشها در نظر گرفته نشوند اظهار داشت: تعاریف قهرمانی ورزش امروزی در اغلب جوامع تحت تأثیر و سلطه استانداردهای رسانههای غربی و آمریکایی است. باید از نفوذ صنعت فرهنگ جلوگیری و استانداردهای قهرمانی را در جامعه با مهندسی فرهنگی بازتعریف کرد. استانداردهایی که پشتوانه فرهنگی قوی داشته باشند و حفرههای فرهنگی و اجتماعی در آنها به حداقل برسند. نگاه بلند وزیر ورزش و امور جوانان نوید بخش رخدادهای مهمی در حوزه فعالیتهای فرهنگی در بدنه ورزش ایران اسلامی است و پیوند ورزش قهرمانی و فعالیتهای فرهنگی نیر راهکاری گرهگشا برای بهبود این رخداد مهم جریان ساز فرهنگی به شمار میرود.
انتهای پیام/