شادی گل خاص آل‌کثیر ‌و فریاد بیرانوند بر سر پرسپولیسی‌ها

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته بیست‌وهفتم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 18:30 امروز (شنبه) در ورزشگاه پاس قوامین میهمان تیم هوادار است. بخشی از حواشی این بازی در زیر آمده است:

* بازیکنان پرسپولیس در فاصله یک ساعت تا آغاز بازی وارد زمین شدند و بدن‌های خود را گرم کردند.

 

* اوسمار سرمربی برزیلی پرسپولیس پس از ورود به ورزشگاه از قسمت‌های مختلف چمن ورزشگاه پاس قوامین بازدید کرد.

* مسعود شجاعی سرمربی تیم هوادار قبل از شروع مسابقه خوش و بش گرمی با نیمکت‌نشینان پرسپولیس، به ویژه افشین پیروانی و سیدجلال حسینی داشت.

تیم فوتبال پرسپولیس , تیم فوتبال هوادار ,

* رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از نزدیک نظاره‌گر‌ این دیدار است.

* سروش رفیعی هافبک پرسپولیس که به دلیل اخراج در دیدار مقابل نساجی در بازی مقابل هوادار محروم است، از روی سکوها تماشاگر این مسابقه است.

* عیسی آل‌کثیر مهاجم سرخپوشان پس از گلزنی به تیم هوادار شادی گل عجیبی انجام داد.

* علیرضا بیرانوند سنگربان تیم پرسپولیس در بیشتر دقایق بازی مدام بر سر بازیکنان پرسپولیس فریاد کشیده و نکات تاکتیکی را به آنها گوشزد می‌کرد.

* سعید الهویی و هومن افاضلی دو نفر از اعضای کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان با حضور در ورزشگاه پاس قوامین دیدار امروز هوادار و پرسپولیس را از نزدیک تماشا کردند.

* پس از فرصت‌سوزی بازیکنان پرسپولیس، در نیمه اول، اوسمار به شدت از کم‌دقتی شاگردان خود عصبانی بود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.