به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، علی نصیری در اختتامیه کنفرانس بینالمللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله؛ اظهارداشت: تاکنون ما ۲۰ کمیته تخصصی اندیشهورز طراحی کردیم و در این کمیته با حضور جامعه دانشگاهی برای بررسی موضوعات مدیریت بحران در تعامل هستیم.
وی افزود: فعالترین کمیته ما، کمیته زلزله و زمین لغزش است که با حضور اساتید مربوطه تاکنون ۲۰ جلسه آن با موفقیت برگزار شده است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به تعاملات با شورای شهر ادامه داد: تعامل خیلی خوبی هم با شورای اسلامی شهر تهران آغاز شده و امیدوارم در این تعاملات به نتایجی دست پیدا کنیم که در زندگی مردم تأثیرگذار باشد.
نصیری با بیان اینکه همه اقدامات ما در حوزه مدیریت بحران نیازمند تمرکز در تصمیمگیری و هماهنگیهای بینبخشی است؛ گفت: مهمترین چالش ما در حوزه مدیریت بحران کشور نیز موازیکاریهاست. برخی کارها به وسیله چند دستگاه انجام میشود به گونهای که گاهی اوقات اقداماتشان همدیگر را نقض میکند و گاهی اوقات هم یک سری کارها در کل بر زمین میماند.
وی افزود: اگر این مشکل حل شود بسیاری از مشکلات ما در این عرصه حل میشود. در نتیجه باید در تصمیمگیریها و تصمیمسازیهای مدیریت بحران مرکزیت واحد داشته باشیم.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران یادآور شد: نقشه ریسک شهر تهران بعد از سالها بروزرسانی شد و از میان ۵۵ مخاطرهای که در شهر تهران احتمال وقوع آنها وجود دارد، ۱۴ مخاطره خطرآفرین شناسایی شده است.
نصیری گفت: تهران کلانشهری پیچیده است و با همه مسائلی که در نتیجه این مخاطرات احتمالی دارد، در برابر بدترین سناریوهایی زلزله مورد بررسی قرار گرفت و نقشه گسلهای آن در حال بروزرسانی است. همچنین ضوابط احداث در پهنههای گسلی هم مشخص شده و بروزرسانی آن در حال انجام است.
وی به تشریح آسیبهایی پرداخت که در زمان وقوع زلزلههای بزرگ به وجود میآید و یادآور شد که زلزله تهران در هر سطحی که باشد؛ یک حادثه ملی است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: ما هنوز مشکلات خاص خود را داریم اما با این حال، پیشرفتهایی در زمینههای مختلف داشته ایم و همه تلاش خود را برای بهبود شرایط میکنیم؛ هر چند هنوز با نقطه ایده آل فاصله داریم.