به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، داود منظور معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در این همایش روسای سازمان و مدیریت و برنامه ریزی استانها و سازمان های تابعه، خواستار اهتمام ویژه رؤسای سازمانهای مدیریت و برنامهریزی استانها به پیگیری برای تحقق منابع و درآمدهای بودجه امسال شد و گفت: امسال، همه ما باید تمام توان و ظرفیتهای موجود را به کار بگیریم تا شعارها و برنامههای دولت در خدمترسانی به مردم به ثمر بنشیند.
پیام دولت سیزدهم، امیدآفرینی برای مردم است
وی افزود: پیام دولت سیزدهم، امیدآفرینی برای مردم است و عملکرد کارگزاران نظام باید بهگونهای باشد که مردم احساس کنند دولت مسائل آنها را متوجه میشود و با داشتن برنامه مشخص، مشکلات مردم را حل میکند.
دکتر منظور با بیان اینکه مهمترین مسئله مردم، توسعه و پیشرفت کشور است، گفت: سازمان برنامه و بودجه کشور و زیرمجموعههای استانیاش، راهبران پیشرفت کشور هستند و باید عملکرد ما، این احساس را به جامعه بدهد که با تمام توان به مأموریتهایمان عمل مینماییم.
معاون رئیسجمهور در ادامه گفت: برای تحقق شعار امسال و عمل به فرامین مقام معظم رهبری، برنامه عملیاتی تحقق شعار سال در همین روزهای آغازین سال، از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور، تهیه و ارائه شد.
وی با بیان اینکه در این برنامه عملیاتی، برای همه موضوعهای مرتبط با تولید در سطوح ملی و استانی، تدابیر مهمی اندیشیده شده است، گفت: در برش استانی این برنامه، سهم و نقش هر یک از استانها در جهش تولید معلوم و ابلاغ میشود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر لزوم پیگیری رؤسای سازمانهای مدیریت و برنامهریزی استانها به عنوان دبیرخانه ستاد درآمد در استانها برای تحقق کامل منابع بودجه امسال، گفت: در کنار تحقق تمام منابع بودجه، موضوع مولدسازی داراییها و اموال دولت، باید به صورت ویژه در دستور کار استانها قرار بگیرد.
تخصیص کامل منابع حاصل از انتشار 254 همت اوراق مشارکت به تکمیل پروژههای عمرانی
دکتر منظور گفت: تکمیل طرحهای نیمهتمام از اولویتهای دولت است و لازم است استانها ضمن نظارت دقیق بر اجرای طرحهای استانی و ملی، در تقویت انضباط مالی کوشش بیشتری داشته باشند. وی اضافه کرد در بودجه سال جاری انتشار 254 همت اوراق مالی پیشبینی شده است که منابع حاصل از انتشار این اوراق عیناً صرف تکمیل طرحهای تملک دارایی ثابت خواهد شد.
وی با بیان اینکه اعتبارات محرومیتزدایی در بودجه امسال تقویت شده است، گفت: به اعتبارات استانی نیز رشد مناسبی داده شده است تا حرکت به سمت عدالت بین استانی، سرعت بیشتری بگیرد.
معاون رئیسجمهور در ادامه خواستار تقویت ارتباطات و افزایش تعامل سازمانهای مدیریت و برنامهریزی استانها با بخش خصوصی، اصناف، اتحادیهها و سرمایهگذاران شد و گفت: توسعه استانها و جهش تولید، میطلبد که مسائل بخش خصوصی را حل کنید.
برنامه توسعه استانها براساس برنامه هفتم پیشرفت به روز رسانیشود
دکتر منظور در ادامه بر لزوم بازنگری در برنامههای توسعه استانها تأکید کرد و گفت: در هر استان، لازم است که نقشه توسعه شهرستانها بر اساس برنامه هفتم پیشرفت به روزرسانی شود تا شاخصهای توسعه در سطح شهرستانها با سرعت ارتقا یابد.
معاون رئیسجمهور همچنین خواستار تبیین و تشریح اقدامات و فعالیتهای دولت از طریق رسانهها شد و گفت: با توجه به تدوین جدول زمانبندی افتتاح طرحهای عمرانی، پوشش خبری و تصویری مناسبی به برنامههای افتتاحیه داده شود تا جامعه از دستاوردهای دولت آگاه شود.
در این همایش یکروزه، رؤسای سازمانهای مدیریت و برنامهریزی استانها و رؤسای مرکز آمار ایران، سازمان نقشهبرداری کشور، سازمان هدفمندسازی یارانهها و موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی نیز به بیان دیدگاهها و برنامههای خود با رویکرد جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.
انتهای پیام/