به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، علیرضا ماهیار؛ مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک در مراسم رونمایی از آکادمی شرکت ملی انفورماتیک (آکادینو) گفت: بر اساس آماری که استخراج کردهایم، حدود 1.5 میلیون نفر در حوزه فناوریهای مالی کار میکنند که این تعداد نیرو با توجه به ظرفیت سیستم، شکاف قابل توجهی دارد.
وی افزود: هوش مصنوعی ایجاد شده تا جایگزین انسانها در پستهای سطح پایین باشد و انفورماتیک نیز به این سمت حرکت کرده به نوعی انفورماتیک با حدود 3400 متخصص خود به عنوان یک فروشنده عمل کرده است و همچنین با توجه با خروج نخبگان این آکادمی میتواند به آموزش و جذب نیرو اقدام کند.
مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک تاکید کرد: در سایر دانشگاه ها نیز همکاریهایی صورت گرفته است و بر اساس همکاری که با دانشگاههای مختلف داریم بیش از هزار متخصص شناسایی شده که این موضوع به ما نوید میدهد که آینده روشنی در بکارگیری نخبگان در سیستم بانکی کشور مانند فناوری پرداخت، امنیت، هوش دیجیتال و... خواهیم داشت و فرایند جذب و به کار گیری این نیروها را باقدرت پیش خواهیم برد.در شرایطی که متخصصان به فکر مهاجرت هستند، آکادمی گروه ملی انفورماتیک امکان شناسایی، جذب و اشتغال را فراهم میکند.
دستاوردهای خوب نظام بانکی در بخش مشتریان و خدمات
علی دیواندری؛ مدیر عامل سابق بانکهای ملت و پارسیان گفت: جای افتخار دارد که نطام بانکی در شرایط بسیار سخت به موفقیتهای بزرگ در زمینههای مختلف رسیده که مطمئنا در این راه زحمات بسیاری کشیده شده است. بخشی از محدودیتهای ما بین المللی است که از گذشته وجود داشته و تا امروز هم ادامه داشته؛ با این وجود نظام بانکی دستاوردهای زیادی به خصوص در بخش مشتریان و خدمات که جزو کشورهای پیشرو هستیم، داشته است.
مدیر عامل سابق بانک ملت بیان کرد: به عنوان مثال بسیاری از مردم میتوانند با موبایل امور بانکی را انجام دهند که در این بخش به کمک متخصصین اتفاقات بزرگی رقم خورده و پیشرو هستیم. با وجود تمام محدودیتها، رشد و پیشرفت و موفقیتهای بزرگی ایجاد شده و در واقع، تکنولوژیهای نو و نوظهور باید جایگزین نسل قبلی شوند.
دیواندری تاکید کرد: همچنین به مهارت، تخصص و توانبخشی بیشتری نیاز داریم تا نسل جدید مسئولیتهای بزرگ را به دست بگیرند که این کار از عهده شرکت ملی انفورماتیک بر خواهد آمد.
وی با اشاره به این موضوع که دانشگاه برای انتقال دانش ایجاد شده است، افزود: تفاوت در تمرکز و استعدادیابی موجب تفاوت در آکادمی و دانشگاه میشود؛ بنابراین وقتی از آکادمی صحبت میکنیم باید به تفاوت در تمرکز و استعدادیابی توجه کنیم، به عنوان نمونه آکادمی فوتبال فرانسه جایی است که زیدان از آن بیرون آماده و در این زمینه تاکتیکهای خاصی را ایجاد کرده است.
انتهای پیام/