به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی،تهران بهعنوان مرکز سیاسی و اداری، کانون اقتصادی و اولین منطقه صنعتی کشور شناخته میشود. عواملی همچون پایتخت بودن، وجود کارخانهها، کارگاهها و مراکز صنعتی و داشتن مجموعهای از جاذبههای گردشگری باعث شده که وضعیت اشتغال تهران نسبتاً مساعد باشد. اما از سویی دیگر، عواملی مانند افزایش جمعیت، افزایش بیرویه مهاجرت در سالهای اخیر، نبود زیر ساخت و افزایش فارغ التحصیلان، چالشهایی را نیز در حوزه اشتغال و استخدام در تهران ایجاد کرده است.
محمد آذر پناه, سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران از جهش چشمگیر شاخص های اشتغال در استان خبر داد و با بیان اینکه وضعیت بازار کار و اشتغال با سه شاخص اصلی نرخ بیکاری، نرخ مشارکت و نسبت اشتغال سنجش می شود بیان داشت: در یک سال گذشته در استان تهران با تحقق 1.1 درصد کاهش نرخ بیکاری، 1.1 درصد افزایش نرخ مشارکت و همچنین افزایش 1.5درصدی در نسبت اشتغال یک جهش 2برابری نسبت به میانگین کل کشور را تجربه کردیم.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران افزود: در شاخص استانهای با کمترین نرخ بیکاری توانسیم با یک برنامه ریزی دقیق از رتبه 12در سال 1400به رتبه سوم در سال جاری دست پیدا کنیم.
به گزارش خبرآنی؛ محمد آذر پناه, سرپرست اداره کار استان تهران در آخرین اظهارات خود از تحقق 108درصدی اشتغال در استان خبر داده است.
محمد آذر پناه،سرپرست اداره کار استان تهران در جلسه شورای برنامه ریزی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران، اظهار کرد: بر اساس تعهد ایجاد شده برای استان تهران در سال 402می بایست برای 150هزار و 487نفر اشتغالزایی ایجاد و ثبت میشد، که این میزان تاکنون با رشد 108درصدی به 161هزار و 901نفر رسیده است.
وی افزود: این میزان اشتغال ثبت شده در سامانه رصد توسط دستگاه های اجرایی استان صورت گرفته است و از اشتغال در بخش مشاغل خانگی تا طرحهای صنعتی، کشاورزی، گردشگری، آموزشی و ... را شامل میشود.
سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران با بیان این که دستگاههای اجرایی استان تا پایان فروردین ماه جاری مهلت ثبت اشتغالهای ایجاده شده سال 1402رادارند، گفت: برای سال جاری نیز تعهد اشتغال استان تهران 180هزار و 691نفر است که امیدواریم با برنامه ریزی های صورت بتوانیم با همراهی مسئولان و کارشناسان سایر دستگاههای اجرایی و همچنین جلب مشارکت مردم آن را به نحو مطلوبی محقق کنیم.
آذر پناه همچنین به اهمیت و رویکرد تحولی پرداخت و افزود: همه 47شاخص برنامه تحول استان تهران که از سوی وزارت متبوع در حوزه های تخصصی ابلاغ شده بود، بطور کامل و 100درصد محقق شده اند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران به نامگذاری شعار سال اشاره کرد و گفت: با مشارکت مردم و برنامه ریزی هدفمند قطعا می توانیم تولید را در استان و کشور با جهش خوبی ارتقا دهیم و این نگاه با تصمیمات کارشناسی و اقدامات سنجیده قطعا محقق خواهد شد.
وی اظهار کرد: مردمی سازی اقتصاد باید با جدیت دنبال شود و یکی از ظرفیت هایی که وجود دارد و آن را باید ویژه دنبال کنیم، حوزه تعاون است که نیاز به توجه بیشتر و ارتقا زیر ساختها در این بخش است.
انتهای پیام/