عید فطر، احیای اقتصاد و بزرگداشت سنت‌های اسلامی

تعطیلات عید با سنت بازگشت به خانه بر رشد اقتصادی و سنت‌های فرهنگی منحصر به فرد در بسیاری از کشورها از جمله اندونزی تأثیر دارد.

به گزارش خبرآنی، یکی از سنت‌های منحصربه‌فرد در کشور اندونزی «مودیک» است که در آن شهرنشینان به زادگاه خود باز می‌گردند تا عید را در کنار خانواده‌هایشان جشن بگیرند که منجر به نقل و انتقالات گسترده در سراسر این کشور می‌شود. بازگشت عید به خانه باعث حرکت اقتصادی و افزایش مصرف عمومی می‌شود.

عید بازگشت به خانه فقط سرازیر شدن به زادگاه یا شهر خود نیست و فعالیت اقتصادی و گردش پول همراه با آن وجود دارد. هجرت قبل از عید فطر مانند یک مراسم سالانه است. میلیون‌ها نفر برای دیدار با خانواده، اقوام و دوستان دوران کودکی خود به زادگاه خود می‌روند. این بازگشت انرژی که تقریباً یک سال تمام شده است را برمی‌گرداند.

سنت بازگشت به خانه تأثیر چند بعدی بر اقتصاد در منطقه مقصد بازگشت به خانه دارد زیرا هر بازگشت به خانه و توریستی که از مقاصد گردشگری بازدید می‌کند، پول خرج می‌کند و فعالیت‌های تجاری خرد، کوچک و متوسط را تحریک می‌کند.

وزارت هماهنگ‌کننده توسعه انسانی و فرهنگ اندونزی تخمین می‌زند که ۱۹۳.۶ میلیون نفر برای عید امسال به خانه بازگردند. این رقم در مقایسه با سال ۲۰۲۳ حدود ۶۰ درصد افزایش یافته است.

به عنوان بزرگترین جمعیت مسلمان در جهان، برجسته‌ترین فعالیت بازگشت به خانه در اندونزی یا مودیک بیشتر در جشن عید فطر اتفاق می‌افتد. هر سال این سنت از نظر تعداد بیشتر می‌شود و تأثیرات مهم‌تری از نظر اجتماعی و اقتصادی بر کشور می‌گذارد.

نتایج نشان می‌دهد که ثابت شده است رفتن به خانه تأثیر چند برابری قابل‌توجهی بر جنبه اجتماعی، اقتصادی دارد. از منظر اجتماعی، بازگشت به خانه به معنای تحقق علایق اولیه و عاطفی برای تقویت رابطه بین خانواده و دوستان است و از سوی دیگر این سنت موجب رونق توسعه اقتصادی مناطق نیز می‌شود که از آن به یکسان سازی یا گردش پول از شهر به روستا در کشور تعبیر می‌شود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.