مهدی عسگری رئیس کارگروه احیاء اراضی برنامه هفتم در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی، با اشاره به نام گذاری سال به نام (جهش تولید با مشارکت مردم) گفت: یکی از بسترهای مهم برای تحقق مشارکت مردم در اقتصاد، اصلاح الگوی ساخت شهر و مسکن است.
وی در همین راستا افزود: بلندمرتبهسازی و متراکمسازی جمعیت در الگوی شهر مصرفی، در جهت اقتصاد سرمایهداری کار میکند نه اقتصاد_مردمی.
رئیس کارگروه احیاء اراضی برنامه هفتم با بیان اینکه برای مشارکت مردم در شبکه تولید و توزیع، باید به سمت الگوی مسکن مولّد و به تعبیری مسکن معیشتمحور، خانهی حیاطدار و شهرهای محلهمحور برویم، گفت: در الگوی مسکن معیشت محور، به دلیل متراژ متناسب، امکان تولید و اشتغال، برای خانواده میسر و انگیزه برای مهاجرت معکوس از شهرهای بزرگ به شهرهای کوچک و روستاها و توزیع متوازن جمعیت فراهم میشود.
عسگری تصریح کرد: با توجه به ظرفیت سرزمینی ما، این الگوی ساخت شهر و مسکن، در این شرایط دشوار اقتصادی، یک فرصت ارزشمند برای تحول اقتصادی به شمار میرود، لذا میتوان با تأمین و توزیع عادلانه زمین و تسهیلات، علاوه بر مردمیسازی و رونق تولیدِ مسکن و صنایع وابسته، در زمینه تولید نیازهای ضروری در حوزه کشاورزی، باغداری و دامداری و نیز در حوزه صنایع دستی و حتی صنایع بهروز و هایتک نیز ظرفیت مشارکت عموم فراهم شده و به رونق کسب وکارهای خرد مردمی دربرابر تمرکز ثروت در دست طبقه سرمایهدار منجر شود.
نماینده کرج در مجلس اظهار کرد:امیدواریم باتوجه به مصوبه افزایش 330 هزارهکتار به ظرفیت سکونتگاهی کشور در برنامه هفتم و اهتمام به شعار مردمیسازی تولید، شاهد تحول جدی در الگوی ساخت شهر مولّد و مسکن معیشتمحور برای هموطنان باشیم.
انتهایپیام/