به گزارش خبرنگار حوزه دولت پایگاه خبری خبرآنی، آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور پیش از ظهر امروز در گردهمایی مدیران و کارگزاران دولت طی سخنانی بیان کرد: ما برای انجام خدمت باید به نیازهای کشور و ظرفیتها نگاه کنیم و ببینیم آیا این تلاش میتواند مضاعف شود؟
وی افزود: دشمن نمیخواهد کشور رشد کند و به قله برسد و جوانان به پیشرفت برسند؛ باید وضع موجود را دید و برای رسیدن به وضع مطلوب تلاش کرد. این تحول نیازمند اراده است و شرایط سنجیده شده و ظرفیتها مورد سنجش قرار بگیرد.
رئیسجمهور با تأکید بر اهمیت زمانشناسی اظهار داشت: باید نیاز، زمان و ظرفیتها از سوی یک فرد مسئول شناخته شود تا بتواند منجر به حل مشکل شود.
رئیسی عنوان کرد: دولت معتقد است که باید کارهای نیمهتمام را به سرانجام رساند؛ حرکت ما باید جهادی باشد و باید بدانیم دشمن تلاش میکند که جمهوری اسلامی موفق نشود ولی کشور در حال پیشرفت است. لازمهی حرکت جهادی این است که کار در زمان مقرر به سرانجام برسد.
وی با بیان اینکه رضایت مردم زمینهی رضایت خداوند است، خطاب به مسئولان دولتی تصریح کرد: کار مردم را تسهیل، تسریع و تکریم کنید؛ کار مردم نباید به فردا بیفتد و نباید معطل بشوند.
رئیسجمهور تأکید کرد که کار مردم در ادارات با معطلی روبرو نشود، اظهار داشت: همه دستگاهها و خدمتگزاران در این شرایط با نگاه حل مسئله، کار جهادی انجام دهند.
رئیسی تمامی مدیران و استانداران را موظف کرد که کار مردم را با سرعت دنبال کنند و بر پیگیری مجدّانهی امور تأکید کرد.
وی با اشاره به سخنان نوروزی رهبر معظم انقلاب درخصوص تفاهمنامههای بین ایران و سایر کشورها، گفت: این تفاهمنامهها باید به نتیجه برسد و حجم زیادی از تفاهمنامهها وجود دارد ولی باید به سرانجام برسد.
رئیسجمهور با اشاره به شعار سال، خاطر نشان کرد: شعار سال مبتنی بر نیاز جدی کشور است و بحث اقتصاد، مسئلهی محوری است. تولید باید جهشی دنبال شود؛ نیاز است در این زمینه یک حرکت پرشتاب و ارتقای قابل توجهی رخ دهد. مسئولان مربوط با بخش تولید باید خود را موظف بدانند که این مهم رخ دهد؛ این کار امکانپذیر است و باید دنبال شود و شدنی است.
رئیسی بر لزوم رفع موانع تولید تأکید کرده و ادامه داد: در اینزمینه قوانین خوبی داریم که باید اجرایی شود تا کار برای بخش خصوصی و مردم آماده شود؛ مردم آمادگی دارند و دولت باید موانع را از سر راه بردارد.
وی عنوان کرد: باید برای نقشدادن به مردم در دستگاههای مختلف بازنگاه شود تا مردمیسازی دولت و مشارکت مردم، بهویژه در حوزه اقتصاد با جدیت دنبال شود.
ادامه دارد...