برخورد با متخلفان در راه‌های استان سمنان/تردد ۴ درصد رشد داشت

سرهنگ موسی بزرگی در گفت‌وگو با سرویس‌خبری مهر، ضمن بیان اینکه محورهای مواصلاتی استان سمنان توسط پهباد و نیروهای مستقر رصد و با متخلفان برخورد خواهد شد، ابراز داشت: هدف از این طرح‌ها برقراری امنیت و آرامش برای رانندگان قانونمند در استان است.

وی با بیان اینکه روز گذشته در محور دامغان_سمنان ۲۰ خودرو اعمال قانون شدند، افزود: سبقت غیر مجاز، سرعت زیاد، انجام حرکات مارپیچ از جمله تخلفات این خودروها بوده است.

رئیس پلیس راه استان سمنان با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروزی نیز ۱۴ خودرو به صورت ساعتی در حوزه پلیس راه شاهرود توقیف شدند، ابراز داشت: این رانندگان دارای تخلفات رانندگی و حادثه ساز نظیر صحبت با تلفن همراه حین رانندگی بودند.

بزرگی ضمن بیان اینکه در مهمترین برخوردهای اعمال قانون به یک مورد توقیف سمند امداد خودرو با ۱۲۰ میلیون ریال خلافی در محور دامغان_سمنان می‌توان اشاره داشت، بیان کرد: این خودرو دارای تخلفات حادثه ساز فاقد بیمه نامه شخص ثالث نیز بود.

وی از افزایش چهار درصدی ترددها در محورهای مواصلاتی استان سمنان نیز خبر داد و افزود: در لاین برگشت به سمت تهران شاهد تردد پرحجم مسافران هستیم که همه رانندگان را به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی دعوت می‌کنیم.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.