مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا، قحطی در غزه را در صورتی که کمکها افزایش نیابند، قریبالوقوع دانست و تاکید کرد، دسترسی به راهها و استفاده از بنادر و گذرگاهها تنها راه کمکرسانی مطلوب به نوار غزه است.
به گزارش خبرآنی، «سیندی مککین» مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل در کنفرانس مطبوعاتی در رم به مناسبت راهاندازی طرح «غذا برای غزه» اظهار کرد: اگر حجم کمکهایی که وارد نوار غزه میشوند، به شکل گستردهای افزایش نیابد، قحطی در شمال غزه قریبالوقوع است.
شبکه خبری «سیانان» آمریکا به نقل از مککین اعلام کرد، در حال حاضر برنامه جهانی غذا به شدت نگران شرایط انسانی در سراسر مناطق غزه بهویژه شمال این منطقه تحتمحاصره است که گرفتار فاجعه انسانی شده است.
مککین در ادامه تاکید کرد: کمکهایی که با عملیات هلیبرن به غزه ارسال میشود، اصلا با حجم مورد نیاز و لازم مطابقت ندارند، دسترسی به راهها و استفاده از بنادر و گذرگاهها تنها راه کمکرسانی به میزان مطلوب به نوار غزه است.
همچنین مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا بر نیاز مبرم به انتقال روزانه ۳۰۰ دستگاه کامیون مواد غذایی به نوار غزه تاکید کرد و گفت: برنامه جهانی غذا تمام تلاش خود را برای تامین کافی کمکهای غذایی میکند.
او در پایان نیز گفت: برنامه جهانی غذا ۲۰ فوریه گذشته مجبور شد کمکرسانیها را به دلیل نگرانیها درباره حفظ جان افراد و فروپاشی سیستم، موقتا متوقف کند.
در پی تجاوزات بیامان رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از ۳۱۱۰۰ فلسطینی که عمدتا شامل زنان و کودکان هستند تاکنون در این منطقه به شهادت رسیدهاند و بالغ بر ۷۲۲۰۰ تن دیگر نیز مجروح شدهاند.
طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، دستکم ۲۷ نفر در غزه در نتیجه سوتغذیه و کمآبی که به سبب محاصره رژیم صهیونیستی حادث شده، جان خود را از دست دادهاند. همچنین جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، ۸۵ درصد از مردم این باریکه را نیز آواره کرده و طبق اعلام سازمان ملل ۶۰ درصد زیرساختهای این باریکه آسیب دیده یا نابوده شدهاند.
انتهای پیام