ملوان با برتری مقابل گل‌گهر به جایگاه سوم جدول رسید

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، در دومین دیدار هفته نوزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 17:30 امروز (پنجشنبه - 17 اسفند ماه) تیم‌های ملوان بندر انزلی و گل‌گهر سیرجان در ورزشگاه مرحوم سیروس قایقران بندر انزلی به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری یک بر صفر ملوان به پایان رسید.

محمدرضا سلیمانی در دقیقه 79 از روی نقطه پنالتی تنها گل شاگردان مهدی تارتار را به ثمر رساند تا ملوان با کسب این پیروزی 32 امتیازی شود و تا قبل از دیدارهای فردا به رتبه سوم جدول لیگ برتر صعود کند. گل‌گهر سیرجان نیز با 30 امتیاز و یک پله سقوط در جایگاه ششم ایستاد.

براساس این گزارش، محمدرضا سلیمانی که موفق به زدن گل سه امتیازی برای ملوان شد، این روزها ستاره تیمِ مهدی تارتار است. او در حالی به مهره تأثیرگذار ملوان بدل شده است که تا پیش از آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر با محرومیتی چهار ماهه مواجه شده بود. او طی هفته‌های اخیر موفق به گشودن دروازه تیم‌های فولاد خوزستان و استقلال شده بود.

یاسر همرنگ داور دیدار ملوان بندر انزلی - گل‌گهر سیرجان در این مسابقه افشار صداقت دروازه‌بان ذخیره ملوان را در دقیقه 81 از روی نیمکت اخراج کرد و به حبیب فرعباسی، میلاد باقری و محمد طیبی از ملوان و ابوالفضل رزاق‌پور، اریک بایناما، سامان فلاح، روبرتو تورس و علیرضا علیزاده از گل‌گهر سیرجان کارت زرد نشان داد.

 

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.