افزایش قیمت بلیت ابلاغ نشده است/ نگهداری جاده‌ها ٢٠٠ هزار میلیارد تومان می‌خواهد

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه نگهداری ٢٨٠ هزار کیلومتر جاده کشور به ٢٠٠ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: با وجود این امسال فقط ٢۵ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.

به گزارش خبرآنی، داریوش امانی در دومین نشست تخصصی روسای پلیس راه و مدیران کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با هدف ارتقای ایمنی عبور و مرور سفرهای نوروزی با بیان اینکه ارایه خدمات در تمام سفرها و مناسبت‌های خاص روی دوش کارکنان و تیم پلیس و راهداری، اظهار کرد: سفر در مناسبت‌ها ایام خاص بار مضاعفی برای پلیس و راهداری ایجاد می‌کند و دیگر آن دوره که در رسانه‌ها رو در روی هم قرار بگیریم و این رفتارها بین دستگاه‌ها  دردی از درهای مردم دوا نمی‌کند و مردم انتظار دریافت خدمات در نتیجه هماهنگی دستگاه‌های اجرایی را دارند.

وی با اشاره به عدم پیشرفت زیرساخت‌ها بیان کرد: به تعداد افزایش گواهینامه و ناوگان درکشور، زیرساخت نداریم. برای مثال اتوبان قم -تهران در سال ١٣۵۴ ساخته شده اما این اتوبان از آن زمان تا به امروز تغییری نکرده‌است و به دلیل کمبود منابع نتوانستیم زیرساخت ایجاد کنیم و توسعه دهیم.

بازسازی فرودگاه امام خمینی(ره) ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: از ابتدای نوروز ١۴٠٢ تا به امروز قصد داشتیم که ٣۵ کیلومتر جاده از فرودگاه امام خمینی(ره) تا مرز تهران را بازسازی و این مسیر را مجهز کنیم، چرا که چشم ایران است. برای توسعه زیرساخت در این مسیر باید لاین رفت و برگشت اضافه می‌شد اما  محاسبه کردیم به ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا این اتوبان شبیه به اتوبان‌های خارجی شود و هر چند دانش فنی این اقدام وجود دارد اما منابع نداریم.

امانی با بیان اینکه نگهداری ٢٨٠ هزار کیلومتر جاده کشور در همین لحظه به ٢٠٠ هزار میلیارد تومان اعتبار  نیاز دارد، گفت: این اعتبارات تنها برای ایمن‌سازی جاده‌های موجود است اما امسال فقط ٢۵ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص گرفت و علی‌رغم تمام تلاش همکارانم در راهداری قطعا با این منابع محدود برای نگهداری با مشکل مواجه می‌شویم.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در تمام کشورها برای تامین منابع مالی، درآمدهایی تعریف شده مانند عوارض از خودرو یا عوارض از سوخت یا عوارض از جاده یا ترکیب از این سه مورد؛ در کشور ترکیه ٧٠ درصد هزینه سوخت در زیرساخت‌ها هزینه می‌شود اما این امکان ایران وجود ندارد.

امانی بیان کرد: از ابتدای کرونا تا به امروز ٧٠٠٠ دستگاه اتوبوس زمین‌گیر شد و از ناوگان اتوبوسی کشور کم شده است. ما از شش ماه گذشته نوسازی ناوگان را شروع کردیم و برنامه واردات ٨٠٠ دستگاه اتوبوس و همچنین خرید ٢٠٠ دستگاه اتوبوس را از داخل داریم اما پس از گذشت شش ماه هنوز یک ثبت سفارش را هم انجام ندادیم و هر روز با یک گرفتاری مواجه هستیم.

وی درباره کشته‌شدگان تصادفات بیان کرد: آمار می‌گوید جوانان کشور و  نان‌آوران خانوار از طبقه متوسط رو به پایین در تصادفات کشته می‌شوند، بعد از فوت نان‌آور در تصادفات چه اتفاقی برای خانواده می‌افتد و فرزندان آن خانواده با چه عقده‌های بزرگ می‌شود و قطعا این موضوعات دامن ما را هم می‌گیرد، آیا می‌توانیم خودمان را ببخشیم؟ از این رو باید از همه ظرفیت‌های کشور برای تامین امنیت جاده‌های کشور استفاده کنیم تا تصادفات به حداقل برسد.

هنوز افزایش قیمت بلیت اتوبوس ابلاغ نشده است

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین در حاشیه این نشست، با اشاره به تصمیم‌گیری برای تعیین قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری بیان کرد: این تصمیم منوط به ستاد تنظیم بازار است و هر زمان که مصوبه ستاد مشخص شود، افزایش قیمت ابلاغ می‌شود.

امانی با بیان اینکه هنوز افزایش قیمتی از سوی ستاد تنطیم بازار ابلاغ نشده، بیان کرد: در حال حاضر افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت بلیت مطرح است، اما آنچه در ستاد تنظیم بازار تصوی ‌شود تعیین‌کننده است که هنوز تصویب نشده و هر زمان که تصویب شود ابلاغ خواهد شد.

وی درباره درباره میزان واردات اتوبوس‌ها اظهار کرد: تا کنون ۵۰ اتوبوس به گمرک وارد شده اما هنوز ترخیص نشده است. اگر این اتوبوس‌ها ترخیص شود، به ناوگان اتوبوسرانی کشور اضافه خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره واردات کامیون‌های کم‌کارکرد نیز بیان کرد: امسال ظرفیت واردات ١۴ دستگاه کامیون ایجاد شده البته طبق قانون نوسازی ناوگان با وزارت صمت است و ما دستگاه همکار هستیم. نزدیک به ۲۶ هزار از کامیون‌های بند ۳۰ وارد کشور شده است و تعدادی هم پشت گمرک هستند که هنوز وارد گمرک نشدند.

وی درباره درباره میزان واردات اتوبوس‌ها بیان کرد: تا کنون ۵۰ اتوبوس به گمرک وارد شده اما هنوز ترخیص نشده است. اگر این اتوبوس‌ها ترخیص شود، به ناوگان اتوبوسرانی کشور اضافه خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره واردات کامیون‌های کم‌کارکرد نیز بیان کرد: امسال ظرفیت واردات ١۴ دستگاه کامیون ایجاد شده البته طبق قانون نوسازی ناوگان با وزارت صمت است و ما دستگاه همکار هستیم. نزدیک به ۲۶ هزار از کامیون‌های بند ۳۰ وارد کشور شده است و تعدادی هم پشت گمرک هستند که هنوز وارد گمرک نشدند.

انتهای پیام 

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.