۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان نمی‌توانند هدف اختصاص ۷ درصدی GDP از فعالیت‌های فناورانه را محقق کنند

معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اعلام می شود ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور ایجاد شده و اگر قرار است ۷ درصد تولید ناخالص داخلی از سوی فعالیت های دانش بنیان محقق شود، قطعا این تعداد شرکت دانش بنیان کم است ضمن آنکه مقام معظم رهبری فرمودند تعداد این شرکت ها باید در سال جاری دو برابر شود که هنوز محقق نشده است.

به گزارش خبرآنی، محمد مهدی‌نژاد نوری امروز در رویداد تبادل فناوری در صنعت دریایی که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس مصوبه هیات دولت برای سرریز فناوری‌های حوزه دفاعی تاکید شده است هر آنچه در بخش ملی انجام می‌شود، بخش دفاعی نیز بار دیگر آن را انجام ندهد و بالعکس. همچنین در برنامه توسعه پنجم بند ب ماده ۱۰۲ نیز به همکاری دستگاه‌های مختلف تذکر داده است. در پشت این بند قانونی نظریه وجود دارد که باید ۴ مورد را تجمیع صورت گیرد.

وی تجمیع نیازها، تجمیع منابع، تجمیع قابلیت‌ها و تجمیع ظرفیت‌ها را از ضرورت‌های تصویب بند ب ماده ۱۰۲ قانون برنامه پنجم دانست و یادآور شد: در صورتی که نیازهای دستگاه‌ها و وزراتخانه‌ها تجمیع شود، انجام پروژه‌ها توجیه‌پذیر می‌شوند و بر اساس این رویکرد ما نقشه جامع دفاعی را مصوب کردیم.

مهدی‌نژاد نوری با اشاره به برگزاری این رویداد در صنعت دریایی با تاکید بر اینکه مبلغ قراردادهای منعقد شده در این رویداد، گام‌های اولیه برای همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان است، اظهار کرد: اکنون اعلام می‌شود که ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور ایجاد شده است و اگر قرار است ۷ درصد تولید ناخالص داخلی از سوی فعالیت‌های دانش بنیان محقق شود، قطعا این تعداد شرکت دانش‌بنیان کم است، ضمن آنکه مقام معظم رهبری فرمودند تعداد این شرکت‌ها باید در سال جاری دو برابر شود که هنوز محقق نشده است.

معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح، بازار قابل اتکا را نگرانی بزرگ کشور دانست و برگزاری رویداد امروز را اقدام آزمایشی برای رفع دغدغه‌ها در این زمینه عنوان کرد و گفت: از جمله عوامل مؤثر در پیشرفت و شکوفایی دریایی می‌توان به مواردی چون ملاحظات اجتماعی، بکارگیری و مشارکت نیروهای بومی در شهرهای ساحلی و بنادر اشاره کرد و ایجاد دریای هوشمند نیز با فناوری‌های نوظهور در حوزه‌هایی چون شبکه ارتباطی امن، هوش مصنوعی، داده‌های بزرگ، رایانش فوق سریع، مواد نو و فرایندهای ساخت جدید محقق می‌شود.

مهدی‌نژاد نوری گفت: با رویکرد نوآوری باید زیست بوم نوآوری دریایی را با حضور همه نقش‌آفرینان شکل داد و تقویت کرد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.