محسن کاوه در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی درباره شکست گزینه آسیایی تیم ملی کشتی آزاد در وزن 61 کیلوگرم در مسابقات باشگاههای جهان اظهار داشت: اول اینکه این مسابقه برای برخی از بچهها یک درس شد که نباید به هیچ عنوان هیچ مسابقه و حریفی را دستکم بگیرند و اینطور نباشد که فقط بخواهند یک کشتی بگیرند. از یک طرف هم کشتیگیری مثل رضا اطری باید خودش را زودتر جمع و جور کند. ما الان جام یاشاردوغو را داریم که اطری هم قرار است آنجا کشتی بگیرد.
وی ادامه داد: ما پیشنهاد دادیم که رضا مومنی هم به لیست اعزامی به یاشاردوغو اضافه شود که احتمالاً هم مورد پذیرش فدراسیون قرار خواهد گرفت.
کاوه در پاسخ به این پرسش که «آیا با این اتفاقات رضا اطری جایگاهش برای اعزام به مسابقات آسیایی به خطر افتاده است؟»، گفت: تمام صحبت من این است که هیچ موقع نباید هیچ کشتیگیری در فکرش خود را انتخاب شده بداند و اینکه کار تمام شده است. در چرخه هم این مسئله تعریف شده است و کشتیگیر مورد رصد و ارزیابی کادر فنی تیم ملی قرار خواهد گرفت. یعنی در چرخه داریم که کادر فنی تیم ملی میتواند با توجه به عملکرد اردویی و تورنمنتهایی که بچهها در آن شرکت میکنند، تصمیمگیری کند. حقیقتاً یکسری از بچهها در این مسابقات جوری کشتی گرفتند که به ضرر خودشان بود.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان با اشاره به شکست علی سوادکوهی مقابل سجاد غلامی و ناکامی امیرمحمد یزدانی در مصاف با حریف قرقیز تصریح کرد: سوادکوهی باید حرکت رو به جلو میداشت، اما متأسفانه اینطور نشد. من با امیرمحمد یزدانی هم صحبت کردم، ظاهراً دچار بیماری ویروسی شده بود. به هرحال او بهعنوان عنواندار جهانی باید بداند که اگر مریض است کشتی نگیرد و یا اینکه مربیان تیمش نمیگذاشتند او روی تشک برود. امیرمحمد اشتباه کرد.
محسن کاوه در خاتمه تأکید کرد: طبق چرخه انتخابی تیم ملی، شاید شرایط ادامه داشته باشد و چنین مسابقهای در اولویت نباشد، اما مسئله این است که اینها در کارنامهشان ثبت میشود. ضمن اینکه همیشه فقط تشویق لازم نیست، گاهی تنبیه هم باید باشد. علاوه بر این، غیر از کشتیگیران داخلی، تیمهای دیگر کیفیت نداشتند. نمیتوانیم این مسابقه را خیلی هم ملاک قرار دهیم. تیمهای روسیه، بلاروس، هند و ... نفرات شاخصی را به همراه نداشتند.
انتهای پیام/