به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی پس از لغو نتایج انتخابات کمیسیونهای ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی به دلیل اعتراض برخی کاندیداها نسبت به جهت دار بودن انتخابات، این فدراسیون از ثبت نام مجدد و برگزاری دوباره این انتخابات خبر داد.
در همین راستا روز گذشته به صورت رسمی از سوی فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی اسامی رشتههای اصلی تحت پوشش این فدراسیون که از رسمیت در شورای المپیک آسیا برخوردار هستند، برای داشتن کاندیدا در انتخابات کمیسیونها اعلام شد.در این راستا نام مویتای در شرایطی که شنیده میشد در لیست ابتدایی حضور نداشته است، در لیست منتشر شده فدراسیون دیده میشود.
این در حالی است که ایفما به عنوان مرجع رسمی متولی مویتای در جهان، رشته مویتای فدراسیون رزمی را به رسمیت نمیشناسد و تشکیلات رسمی موی تای مورد تایید ایفما نیز به ریاست جواد نصیری در حال فعالیت است. البته همین موضوع در مورد کیک بوکسینگ نیز به شکل مشابهی مصداق دارد زیرا کیک بوکسینگ واکو نیز به صورت مستقل فعالیت میکند.
بر اساس شنیدهها گفته میشود در لیست رشتههای ابتدایی مدنظر فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی به درستی نامی از رشته مویتای دیده نمیشد، اما بعد از جلسه روز شنبه - 5 اسفندماه یکی از کاندیداهای این فدراسیون با یکی از مسئولان وزارت ورزش و جوانان و رایزنی و اصرار او، نام مویتای به جمع رشتههایی که میتوانند در کمیسیون نماینده داشته باشند، اضافه شد.
از طرفی رشته پتانگ که از عضویت در شورای المپیک آسیا، کمیته بین المللی المپیک و گیمهای معتبر بینالمللی و جهانی و مهمتر از همه حضور دائمی در بازیهای کشورهای اسلامی برخوردار است، در لیست رشتههایی که میتوانند نماینده در کمیسیون داشته باشند، دیده نمیشود. این درست که حضور این رشته در فدراسیون ورزشهای رزمی اتفاقی عجیب است، اما این تصمیم درست یا غلط از سوی مسئولان وزارت ورزش و جوانان گرفته شده است.
در این شرایط و با توجه به اینکه یک بار انتخابات کمیسیونهای ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به دلیل ابهامات مورد تایید وزارت ورزش و جوانان قرار نگرفته است، این سوال برای جامعه ورزشهای رزمی کشور پیش خواهد آمد که چگونه جلسه یک کاندیدا با مسئولان این وزارتخانه میتواند بار دیگر در سرنوشت کمیسیونهای این فدراسیون تاثیرگذار باشد. موضوعی که باعث خواهد شد حتی به اشتباه انگشت اتهام متوجه وزارت ورزش و جوانان برای حمایت از کاندیدای خاص باشد. تصمیمی که شاید شخص وزیر ورزش و جوانان در جریان آن قرار نداشته باشد، اما در نهایت تبعات آن گریبان وزیر او را نیز خواهد گرفت.
از طرفی با توجه به اینکه هیئت رئیسه این فدراسیون تاریخ برگزاری انتخابات را 26 فروردین ماه سال آینده اعلام کرده است و پایان روز کاری ثبت نام از کاندیدای این فدراسیون 14 اسفندماه اعلام شده است؛ باید دید در نهایت انتخابات در زمان قانونی برگزار خواهد شد یا خیر؟
انتهای پیام/