به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا فراجا اظهار کرد: در پی دسترسی غیر مجاز و انتشار اطلاعات افراد در فضای مجازی بدون شک مجرمان سایبری نیز از این اطلاعات برای مهندسی اجتماعی اقناع و ترغیب هموطنان به بارگیری لینک های آلوده در گوشی تلفن همراه سوء استفاده خواهند کرد.
این مقام ارشد سایبری تصریح کرد: ممکن است ارسال پیامک های جعلی با عناوین سامانه ثنا، ابلاغیه قضائی، واریز سود سهام عدالت، یارانه ها و غیره با اطلاعات دقیق تری شامل نام، نام خانوادگی، کد ملی، آدرس محل سکوت و غیره برای مردم ارسال شود لذا آگاهی داشتن در این حوزه مبنی بر عدم توجه به اینگونه پیامک های غیر واقعی که از طریق شماره تلفن های شخصی با اپراتورهای مختلف ارسال میگردد؛ لازم و ضروری است.
وی ادامه داد: بر اساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی و پرونده های قضائی مرجوعه به این پلیس مشخص است مجرمان سایبری با استفاده از داده های اطلاعاتی مترصد کلاهبرداری از هموطنان هستند.
رئیس پلیس فتا فراجا خاطر نشان کرد: عموم مردم میتوانند در صورت نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی تخصصی و یا گزارش موارد مجرمانه، موضوع را از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت های سایبری با شماره تماس 096380 و یا مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند.
انتهای پیام/