محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه دولت پایگاه خبری خبرآنی، درباره آخرین تمهیدات این ستاد برای تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس ماده 78 قانون انتخابات مجلس، باید یک ستاد انتخاباتی تبلیغاتی مجازی در اختیار نامزدها قرار بگیرد. در این ماده از قانون آمده که هر نامزد میتواند یک ستاد انتخاباتی مجازی بهصورت تارنمای اینترنتی داشته باشد و باید نشانی، مشخصات دقیق و مسئول آن را به فرمانداری مرکز حوزه انتخابیه اعلام کرده و پیوند آن را در سامانه وزارت کشور ثبت نماید.
وی افزود: ما سامانهای به نام «انتخاب ایران» طراحی کردیم که به معرفی نامزدها در فضای مجازی میپردازد و مردم میتوانند زندگینامه، کانالها و شبکههای اجتماعی هر نامزد را در هر حوزه ببینند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور عنوان کرد: این امکان کمک خواهد کرد تا شناخت بیشتری نسبت به نامزدهای انتخاباتی صورت بگیرد.
اسلامی در ادامه درباره نظارت بر تبلیغات نامزدها و اینکه آیا تاکنون تخلفی رخ داده است؟ بیان کرد: هماکنون در موعد زمانی تبلیغات هستیم و تا پنجشنبه ادامه دارد؛ نامزدها هم مشغول فعالیت تبلیغاتی هستند.
وی اضافه کرد: هیاتهای اجرایی و نظارت در حوزهها بر اساس دستورالعمل تبلیغات هیات اجرایی و نظارت عمل میکنند؛ نامزدها نیز باید طبق این دستورالعمل فعالیت کنند و تا امروز یکشنبه، الحمدلله مورد خاصی گزارش نشده است.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور خاطر نشان کرد: در برخی حوزهها فضای رقابت و تبلیغاتی بالا بوده و شور نشاط و هیجان بالایی در شهرستانها وجود دارد و هیاتهای اجرایی و فرمانداران مراقبت دارند که تخلف رخ ندهد.
اسلامی ادامه داد: گزارشات دریافتی از مجموعهی هیاتهای اجرایی اینطور بوده که برخی تخلفات با تذکر رفع شده است. البته اگر بعد از تذکر، این تخلف استمرار یابد، حتما ارجاع به مراجع قضایی صورت خواهد گرفت.
وی گفت: با توجه برنامهریزیهای سابق، همایشهای توجیهی و استقرار ستاد پیشگیری از جرایم در قوه قضاییه، انشاءالله کمتر شاهد جرایم و تخلفات انتخاباتی باشیم.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پایان بیان کرد: همکاران ما رصد میکنند و مراقبت دارند تا تخلفی صورت نگیرد.
برای ورود به سامانه اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/