به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، یولیان ناگلسمان در گفتوگو با روزنامه «اشپیگل» آلمان درباره بازگشت تونی کروس به تیم ملی فوتبال آلمان گفت: تونی کاملاً در تیمی که ما در ذهن داریم به عنوان یک بازیکن ارتباطی در خط میانی جا خواهد گرفت و با تجربهاش به ما کمک خواهد کرد. کروس نقش ویژهای در باشگاه خود رئال مادرید دارد، او بازیکنان جوان را راهنمایی میکند و به آنها نشان میدهد که چگونه میتوانند به عنوان بخشی از یک تیم با یکدیگر خوب کار کنند. تونی بازیکنی است که حتی در یک بازی حساس اروپایی آرام باقی میماند و خونسردی خود را حفظ میکند و همیشه میتوانید تحت فشار به او پاس بدهید. کروس نگاه بسیار روشنی به وضعیت تیم ملی آلمان دارد. با هر مکالمه، احساس میکردم که او به شدت مشتاق حضور در یورو 2024 و حمایت از ما است. من قبل آن با بازیکنان زیادی به صورت تلفنی صحبت کردم و با دقت به حرفهای آنها گوش دادم تا ببینم آیا کسی ممکن است با کروس مشکلی داشته باشد یا خیر. برعکس، همه آنها نظر مثبتی نسبت به بازگشت او به تیم ملی داشتند.
وی همچنین درباره تغییر پست یاشوا کیمیش با توجه به بازگشت تونی کروس به تیم ملی آلمان و احتمال بازیاش در پست دفاع راست اظهار داشت: اگر حتی کروس برنمیگشت، یاشوا باید در دفاع راست بازی میکرد. هر بازیکنی باید خواستههای خود را کنار بگذارد و خدمتگزار کشورش باشد. رویکرد کیمیش هم همین است. هر بازیکنی پست مورد علاقهای دارد. اگر از مانوئل نویر بخواهم او قطعاً در خط میانی هم بازی میکند و احتمالاً قادر به انجام این کار هم هست، اما او به عنوان یک دروازهبان خیلی بهتر است. چیزی که میخواهم بگویم این است که در تیم ملی باید خواستههای شخصیمان را کنار بگذاریم و خدمتگزار کشورمان باشیم.
سرمربی تیم ملی آلمان درباره اُفت این تیم و عدم نتیجهگیری در بازیهای اخیرش خاطرنشان کرد: ما هیچ کمبودی از حیث داشتن فوتبالیستهای عالی نداریم و در سالهای اخیر بارها و بارها نشان دادهایم که با کشورهای مطرح فوتبال اروپا مانند فرانسه و انگلیس میتوانیم رقابت کنیم. دلیل شکستهای اخیر ما مقابل ترکیه و اتریش این بود که تیمهای اینچنینی تهاجمی بازی میکنند و آنها کار ما را ساختند. تیمهایی که در ردهبندی جهانی بین ردههای 6 تا 40 هستند برای ما خطرناکتر از تیمهای تزار اول هستند. ما باید از فکر کردن به جایگاهمان دست برداریم. ما به خود میگوییم که آلمان یک کشور برترِ فوتبالی است، حتی با وجود اینکه سالهاست ناکامی را تجربه میکنیم. اینگونه نیست که به این راحتی به مسیر موفقیت برگردیم و باید از نو روی فوتبال کار کنیم.
ناگلسمان همچنین درباره هدفگذاری برند نوئندورف رئیس اتحادیه فوتبال آلمان برای حداقل پیشروی تا مرحله نیمهنهایی یورو 2024 آلمان گفت: اگر نوئندورف چنین چیزی بگوید، اشکالی ندارد. باید اهداف بالایی را برای خود تعیین کنیم. به عنوان یک هوادار، نحوه بازی و عملکرد تیم برای من مهمتر از یک نتیجه خستهکننده است. تیم ملی سالهاست که مأیوسکننده است. اخیراً اما هیچ اتفاقی نیفتاده است که ما را امیدوار کند که به مرحله نیمهنهایی مسابقات یورو 2024 صعود خواهیم کرد. من معتقدم اگر چهار یا پنج بازی خوب انجام دهیم، تمام تلاشمان را انجام دهیم، اما در مرحله یکچهارم نهایی توسط یک تیم سطح بالا حذف شویم، باز هم میتواند یوروی خوبی برای آلمان باشد. من فقط نمیخواهم موفقیت خود را بر اساس رسیدن به یک مرحله خاص بسنجیم، بلکه میخواهم بر اساس این باشد آیا ما تمام تلاش خود را کردیم یا خیر!
سرمربی تیم ملی آلمان با اشاره به اینکه سرمربیگری بایرن در 33 سالگی برایش زود نبوده است، درباره اخراج شدن ناگهانیاش از سمت سرمربیگری این تیم بوندسلیگایی آن هم پس از 21 ماه حضور روی نیمکت این تیم اظهار داشت: در آن مقطع ما 9 امتیاز نسبت به بوروسیا دورتموند عقب بودیم و مربی دیگری یعنی توماس توخل بلافاصله در دسترس بود که همین منجر به اخراج ناگهانی من در میانه فصل شد. من با هدف ایجاد تغییرات به مربیگری بایرن منصوب شدم. باشگاههایی هستند که به شما زمان میدهند. یورگن کلوپ به مدت پنج سال در باشگاه لیورپول حضور داشت تا اینکه برای اولین بار در آنجا قهرمان شد. پپ گواردیولا تنها پس از 7 سال با منچسترسیتی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد. مربیان بایرن مونیخ اما زمان زیادی برای توسعه چیزی ندارند.
وی همچنین درباره نحوه اخراج شدنش از سمت سرمربیگری بایرن مونیخ هم که در همان زمان هم انتقادهایی به مدیران وقت این باشگاه شد، یادآورد شد: من در آن زمان متهم بودم که پس از شکست مقابل بایرلورکوزن در دسترس نبودم که این درست نبود. من از دوشنبه تا چهارشنبه به طور معمول در دفتر کارم در زابنر اشتراس (محل تمرین بایرن مونیخ) بودم. به هر حال من تنها بودم و هیچیک از مسئولان باشگاه آنجا نبودند. سپس از چهارشنبه بعدازظهر تا صبح جمعه به یک تعطیلات کوتاه رفتم و با مجوز باشگاه هم به تعطیلات رفتم. به هر حال به عنوان مربی شما نباید زیاد توجهها را به خود جلب کنید. در سوی دیگر، نمیخواهم به طور کامل وانمود کنم که شخصیت دیگری دارم. من ویژگیهای شخصیتی متفاوتی نسبت به یوپ هاینکس دارم. من فقط بعضی کارها را متفاوت انجام میدهم، فقط به این دلیل که جوانتر هستم. من در بازیهای بایرن با کت بژ رنگ روی خط نمیایستادم فقط به این خاطر که برخی از پیشکسوتان این کار را کردند. مدیران بایرن مونیخ از قبل میدانستند که من هم کت قرمز میپوشم و این آنها را اذیت نکرد.
انتهای پیام/