مقام سازمان ملل: بیمارستان ناصر در غزه به محل مرگ تبدیل شده است

مسئول ارشد دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی اعلام کرد بیمارستان ناصر در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه به محل مرگ تبدیل شده است تا بهبودی.

به گزارش خبرآنی، جاناتان ویتال، مسئول ارشد دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) در اراضی اشغالی درباره وضعیت بیمارستان ناصر در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه که توسط ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی مورد حمله قرار گرفت، گفت: این بیمارستان دیگر محل بهبودی نیست بلکه به محل مرگ تبدیل شده است.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، ویتال خاطرنشان کرد که در مأموریتی که برای انتقال ۳۲ بیمار از بیمارستان ناصر در ۱۸ و ۱۹ فوریه با همکاری سازمان جهانی بهداشت، هلال احمر فلسطین و دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازماندهی شده بود، شرکت کرد.

او شرایط سخت بیمارستان را توضیح داد و گفت: بیماران اینجا بدبخت هستند، بیمارستان محل مرگ شده است نه محل بهبودی.

ویتال گفت که آنها متوجه شدند بیمارانی که نیاز به انتقال فوری داشتند در وضعیت اسفباری هستند و با چهار آمبولانس به بیمارستان رفتند اما این کافی نبود.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه از مرگ هشت بیمار بر اثر توقف فعالیت ژنراتور برق و عدم تأمین اکسیژن برای بیماران در مجتمع پزشکی ناصر خبر داد و اعلام کرد: اجساد هشت شهید از چهار روز پیش همچنان روی تخت‌ها مانده است.

این وزارتخانه در حساب فیسبوک خود اعلام کرد: اجساد هشت شهید شروع به تجزیه کردند که برای سایر بیماران خطرآفرین است. اشغالگران اسرائیل با خارج کردن اجساد شهدا مخالفت می‌کنند.

وزارت بهداشت غزه از نهادهای بین‌المللی خواست تا بر رژیم صهیونیستی فشار بیاورند تا پیکر این هشت شهید به خاک سپرده شود.

از سوی دیگر، هلال احمر فلسطین سه‌شنبه اعلام کرد کادر آمبولانس‌ها برای سومین روز متوالی به مأموریت خارج کردن مجروحان از بیمارستان ناصر که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی از کار افتاده است، ادامه می‌دهند.

هلال احمر توضیح داد با هماهنگی سازمان بهداشت جهانی توانست ۲۱ مجروح را با مشارکت پنج آمبولانس خارج کند و به بیمارستان‌های صحرایی بین‌المللی و بیمارستان صحرایی اندونزی در استان رفح منتقل کند.

پیش از این اعلام شده بود تعداد کشته‌شدگان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان ناصر که رژیم صهیونیستی آن را به پادگان نظامی تبدیل کرده و برق آن را قطع کرده و دستگاه اکسیژن‌رسانی آن را از کار انداخته بود، به هشت تن رسیده است.

ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی از هفته‌ها پیش حملات نظامی خود را علیه مراکز پزشکی در خان یونس تشدید کرده و در روزهای اخیر هزاران فلسطینی آواره را مجبور به ترک بیمارستان الأمل و مجتمع پزشکی ناصر در این شهر کرده است.

از هفت اکتبر ۲۰۲۳، ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی جنگی ویرانگر را در نوار غزه به راه انداخته است که به گفته وزارت بهداشت فلسطین در غزه تعداد قربانیان این جنگ تا امروز به ۲۹ هزار و ۳۱۳ شهید و ۶۹ هزار و ۳۳۳ مجروح رسیده‌ است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.