به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، نوبت عصر دویست و هفدهمین جلسه شورای شهر تهران از ساعت 15 عصر امروز به ریاست مهدی چمران و با حضور علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران و برخی دیگر از معاونین شهردار در صحن شورا آغاز شد.
تشکری هاشمی؛ رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در جریان بررسی تبصرههای بودجه 1403 شهرداری تهران و ضمن ارائه پیشنهاداتی درباره بودجه بیان کرد: اصل این کار خوب است و خرید اتوبوس وظیفه شهرداری است اما در طول تاریخ شهر تهران هیچگاه شهرداری خود اقدام به خرید تاکسی و موتور نکرده و تنها تسهیلگر بوده است.
وی افزود: اگر گفته شود شهرداری خود موتور و تاکسی خریداری کند آنگاه متوجه میشویم او به دنبال سود است و میخواهد شرکت خودروسازی احداث کند که این دسته از کارها مداخله در کار وزارت صمت است و هیچ کدام در چهارچوب وظایف شهرداری تهران نیستند.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران تصریح کرد: ما نمیتوانیم خودمان خودروساز شویم و خدمات پس از فروش ارائه دهیم این حجم خودروساز و اتوبوسساز در کشور وجود دارد اما هیچکس از آنها خرید نمیکند. در نمایشگاه موتورسیکلت نیز دهها نمونه موتورها آمده بودند اما اعلام میشد هیچکس از این شرکتها خرید نمیکند و آنگونه که مشخص است در ذیل این تبصره به دنبال تولید خودرو و احداث شرکت هستیم که این کار خلاف اهداف و ماموریتهای ما است و تقاضای بنده این است از بعد از کلمه خرید اتوبوس برقی تا پایان تبصره حذف شود.
تشکری هاشمی ادامه داد: ما باید فقط اجازه دهیم شهرداری تهران اتوبوس برقی خریداری کند و کمک فنی و اعتباری به خریداران موتورسیکلت و رانندگان تاکسی ارائه دهد و ما نیز نظارت خود را به صورت صحیح انجام دهیم اصلا معنا ندارد شهرداری و شورای شهر مغازه خودروسازی راهاندازی کند چندین دستگاه و وزارت صمت وجود دارند که آنها باید این کار را انجام دهند.
وی در جریان بررسی بودجه و ضمن ارائه پیشنهاداتی درخصوص بودجه ادامه داد: با عنایت و اهمیت و ضرورت تعمیرات اساسی تجهیزات ثابت متحرک مترو شهرداری تهران موظف است اعتبارات مندرج در ردیفهای سرمایهای تحت عنوان تعمیرات اساسی و بهسازی تجهیزات ثابت و مراکز فرمان مترو و تعمیرات اساسی و بهسازی تجهیزات مترو را به صورت ماهانه تخصیص و به آن شرکت ارائه داد.
تشکری هاشمی درباره دیگر پیشنهادش اضافه کرد: شهرداری تهران موظف است هزینهکرد از محل ردیفهای اختصاصی یافته به احداث خطوط جدید مترو شامل خطوط 8، 9، 10 و 11 و همچنین احداث ترانوا را پس از ارائه مطالعات مربوطه و تصویب آن در شورای اسلامی شهر تهران اجرایی کند در شورای پنجم نیز این موضوع تصویب نشده بوده است.
به گزارش خبرآنی، پیشنهاد اول رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران به تصویب رسید اما پیشنهاد دوم وی حد نصاب آرای مثبت را کسب نکرد.
ناصر امانی دیگر عضو شورای شهر تهران ضمن تایید اظهارات تشکری هاشمی درخصوص خطوط 8، 9، 10 و 11 گفت: ما اطلاعاتی از خطوط اشاره شده نداریم و به تبع باید این خطوط در صحن شورا تصویب و سپس اجرا شود.
رئیس شورای شهر تهران نیز با تایید صحبتهای دو عضو شورای تهران تصریح کرد: قطعا باید احداث خطوط جدید از جمله، 8، 9، 10 و 11 در شورا تصویب و سپس برای آنها بودجه در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرآنی، در نوبت عصر امروز جلسه شورا نوبت بررسی تبصرههای بودجه شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفت که میتوان به فرصتهای سرمایهگذاری و مشارکت در تبصره 9، اجازه استفاده از منابع مازاد در بودجه مصوب در تبصره 10، فرهنگی و آموزشی در تبصره 11 و همچنین نظارت و پایش در تبصره 12 اشاره کرد.
انتهای پیام/