به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، سیامک اسلامی، در دومین جشنواره ملی فناوریهای توانبخشی، بر ضرورت ثبت و حمایت حقوقی از داراییهای فکری مرتبط با سلامت اجتماعی تأکید کرد و ضمن تشریح ظرفیتهای ملی و بین المللی حمایت از حقوق مالکیت فکری، از آمادگی مرکز مالکیت معنوی برای ارائه خدمات به ویژه کسب و کارها و مجموعههای دانش بنیان که در زمینه سلامت اجتماعی فعالیت دارند، خبر داد.
وی، فناوریهای مربوط به حوزههای فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی، ارتوز و پروتز، ارگونومی، ژنتیک، روانشناسی، روانپزشکی، پرستاری، مددکاری، ایمنی، محیط زیست و رفاه اجتماعی را نیاز همه افراد جامعه دانست و افزود: ضروری است که فناوریهای مربوط به این حوزه در مسیر بهبود مستمر باشد.
سرپرست مرکز مالکیت معنوی با تاکید بر توجه به داراییهای فکری ناشی از تحقیق و توسعه توانبخشی و سلامت اجتماعی، افزود: توجه به این داراییها باید فراتر از منافع خصوصی و همسو با منافع عمومی جامعه باشد که نهایتاً موجبات افزایش کیفیت زندگی و حفظ کرامت انسانی را به دنبال دارد.
لازم به ذکر است، دومین جشنواره ملی فناوریهای توانبخشی در دانشگاه علوم توان بخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد که در حاشیه جشنواره، نمایشگاه فناوریهای توان بخشی مورد بازدید قرار گرفت.