به گزارش پایگاه خبری خبرآنی ، سحر تاجبخش با اشاره به بلندمرتبه سازی در بسیاری از نقاط کشور از جمله تهران، اظهار کرد: این تصور وجود دارد که برخی ساخت و سازها در مسیر جریان هوای ورودی تهران است و میتواند تا حدودی حرکت افقی جریان را تحتتأثیر قرار دهد که البته باید با دقت و جزئیات بررسی و شبیه سازی شوند.
وی افزود: مسائلی از این قبیل نشان میدهد ساخت و سازها نیازمند پیوستهای اقلیمی است تا بدانیم ساختمانهای بلندمرتبه و کوتاه هرکدام چطور میتوانند در وضعیت جوی کشور تأثیرگذار باشند. پیوستهای اقلیمی فقط مربوط به ساخت و سازها در حوزه ساختمان نیست بلکه سایر طرحهای عمرانی از جمله جاده و راه را نیز در بر میگیرد.
وی با بیان اینکه تولید پیوستهای اقلیمی برای طرحهای کلان کشور یکی از اصلیترین مواردی است که بهصورت رسمی مغفولمانده است، اضافه کرد: گرچه بسیاری از شرکتهای پیمانکار در حوزه ساخت و ساز جاده، ابنیه و ساختمانها این پیوستها را دارند اما بهتر است این پیوستها از سوی سازمان هواشناسی بهعنوان متولی دادههای وضع هوا و اقلیم کشور تایید شوند.
رئیس سازمان هواشناسی درباره تفاوت پیوستهای زیست محیطی با پیوستهای اقلیمی گفت: موضوع تغییر اقلیم امروز یک چالش جهانی است و بهترین راهکار برای کاهش پیامدهای نامطلوب آن، اجرا روشهای سازگاری با تغییر اقلیم است که ضرورت پیوستهای اقلیمی را در کنار پیوستهای زیست محیطی تایید میکند و بر اساس متغیرهای متعدد بلند مدت جوی مثل باد، فشار و دما، بارش و غیره میتواند شرایط سازگار اقلیمی با طرحها را معرفی کند.
انتهای پیام/