قاسم علیعسگری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی در پاسخ به این پرسش که «ایده برگزاری جام پهلوانکها از چه کسی بود؟»، اظهار داشت: ایده برگزاری این رقابتها از اکبر فلاح مدیر تیمهای کشتی آزاد تهران بود. پارسال پیشنهاد دادند که آن را به نام محمدرضا طالقانی برگزار کردیم و هزار و 670 نفر در این جام شرکت کردند. امسال باز هم به پیشنهاد اکبر فلاح و حمایت فدراسیون کشتی، دستورالعمل ابلاغی به کلیه هیئتهای استان تهران ارسال شد.
وی ادامه داد: سال گذشته که جام پهلوانکها را میخواستیم برگزار کنیم، به کلیه استانها ابلاغ شد که در رده پایه و خردسالان مسابقه برگزار کنند. براساس آن ابلاغیه، هر سال بنا داریم در سطح استان تهران این جشنواره را برگزار کنیم. از یک ماه قبل برنامهریزی برای برگزاری مسابقه انجام شد و جلسات مختلفی داشتیم. جا دارد از حوزههای کشتی تهران و نمایندگانی که به ما معرفی کردند و همچنین کادر اجرایی که زحمت زیادی برای برگزاری مسابقات کشیدند، تشکر کنم.
رئیس هیئت کشتی تهران با اشاره به اینکه حضور سه هزار و 202 کشتیگیر در این رقابتها یک رکورد منحصربهفرد محسوب میشود، خاطرنشان کرد: ثبتنام سه هزار و 202 نفر در سامانه کار خیلی سختی بود، اما انجام شد. وزنکشی از این تعداد کشتیگیر روی 30 باسکول در خانه کشتی شهیدهادی صورت گرفت و در چهار روز متوالی در سالن هفتتیر و شهیدان دستجردی مسابقه برگزار شد که در روز آخر آن نماینده ورزش همگانی کشور نیز آمد و مدارک شرکتکنندگان را بهصورت PDF تحویلشان دادیم. بعد از ثبت ملی این رکورد، اگر هزینه دلاری آن را پرداخت کنیم، میشود این مسابقه را از نظر تعداد نفرات شرکتکننده در کتاب رکوردهای گینس نیز ثبت کرد. قبلاً هیچ مسابقهای با این تعداد کشتیگیر برگزار نشده است. سال گذشته که مازندران هم چنین مسابقهای را برگزار کرد، زیر سه هزار نفر در آن شرکت کردند.
علیعسگری درباره اینکه این جام به نام ابراهیم جوادی برگزار شد، تأکید کرد: سال گذشته جام پهلوانکها را به اسم محمدرضا طالقانی برگزار کردیم و امسال هم به نام ابراهیم جوادی. بنا داریم در سالهای آینده هم این رقابتها را برگزار کنیم که قطعاً به نام دیگر قهرمانان کشتی کشورمان خواهد بود. ضمن اینکه در خلال برگزاری این رقابتها، از ابراهیم جوادی، عبدالله موحد، محسن فرحوشی، محمدرضا توپچی و... هم تجلیل به عمل آمد.
وی در پاسخ به این سؤال که «هزینه برگزاری این مسابقات با چه کسی بود؟ آیا برای ثبتنام از کشتیگیران از آنها پولی دریافت شد؟»، گفت: نه، بچهها ریالی پرداخت نکردند. همه هزینهها با خودمان (هیئت کشتی تهران) بود. درپایان مسابقات هم مدال شکیلی با عکس ابراهیم جوادی و قاب فدراسیون به همراه دوبنده کشتی روی سکو به نفرات برتر اهدا شد و احکام کشتیگیران هم بهزودی برای حوزههای کشتی استان تهران فرستاده میشود. ما از حوزهها خواستیم که این موضوع را ساماندهی کرده و آنها موظف به اعزام تیم بودند.
رئیس هیئت کشتی تهران در خاتمه تصریح کرد: از شخص علیرضا دبیر که ما را در انجام این کار راهنمایی کرد، ممنونم. از همه دوستانی که در حوزهها همکاری لازم را با ما داشتند، مربیان و سرپرستان تیمها نیز تشکر میکنم. این یک کار گروهی بود که نمیشد چنین کار سنگین و باوسعتی را چند نفره انجام داد، جامی که برگزاریاش انگیزه و هیجان و خوشحالی را برای کشتیگیران خردسال به همراه داشت و خوشحالیم که خانوادهها هم کنار بچههایشان بودند.
انتهای پیام/