به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، پرونده «حدیث سرآمدان» با تقدیر از برترینهای فرهنگی کاروان «فرزندان ایران» در بازیهای پاراآسیایی هانگژو 2022 روز یکشنبه گذشته بسته شد، اما این تازه اول راه بود. حدیث سرآمدان، نگرشی نو به مسیری دیرینه و پرمعناست و از بهمن ماه 1402، دیگر نمیتوان نقطه پایانی برای آن گذاشت.
در جمع بیشمار تقدیرشوندگان جامعه ورزش کشور که به مناسبتهای مختلف در بسیاری از برنامهها مورد تشویق و تجلیل قرار گرفتهاند، شاید به نوعی، جایگاه مجموعهای از سرآمدان جانبازی، جوانمردی، وقار و عفت، فداکاری، اخلاق و معنویت در ورزش خالی بود و کمیته ملی پارالمپیک حضور در بازیهای پاراآسیایی هانگژو 2022 را بهانهای برای سرآغاز این داستان قرار داد.
کاروان ورزشکاران پارالمپیکی ایران با کسب 131 نشان رنگارنگ از چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی، برای نخستین بار در رده دوم جدول رنکینگ کشورها قرار گرفت و از این نظر، رکورد ویژهای را در تاریخ حضور خود در این رقابتها به ثبت رساند، اما قصه «فرزندان ایران» فقط به انداختن مدال بر گردن ملیپوشان کشورمان ختم نشد؛ چراکه این جمع افتخارآفرین در سایر حوزهها نیز سرآمد هستند.
کمیته ملی پارالمپیک برای نخستین بار در تاریخ ورزش کشور با نگاهی نو به اخلاق، معنویت و سبک زندگی ایرانی-اسلامیِ اعضای کاروان اعزامی به یک رویداد پاراآسیایی، روایتهای مختلفی از سرآمدان و الگوهای فرهنگی را در ورزش کشور به ثبت رساند و با برگزاری مراسمی ویژه برای تقدیر از برترینهای این حوزه، به معرفی این جمع شایسته پرداخت.
ادای احترام، زانو زدن و پیشانی بر خاک ساییدن به وقت سربلندی وطن، سجدهها و بوسههای عاشقانه بر پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، شکرگزاری بر داشتهها و دست بر آسمان نیایش ساییدن به پاس پیروزیها فارغ از محدودیتها، همدلی و مهربانی، ایستادن در سمت درست تاریخ و حقوق بشر و بخشیدن مدالهای ارزشمند به کودکان بیدفاع و شهدای غزه، صیانت از وقار و عفاف زن مسلمان ایرانی در آن سوی مرزها، مادرانه ایستادن بر سکوی قهرمانی، یک عمر جانبازی و همت عالی برای اعتلای نام وطن، فداکاری و ازخودگذشتگی در مسیر تاریخسازی کاروان ایران و بیشمار حدیث دیگر.... روایتهایی جدید از فرهنگسازی در ورزش کشور که هر یک شایسته تقدیر و مدالهایی از جنس معنویتاند.
و این تازه آغاز راه است...
انتهای پیام/