به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، هلیا سادات حسینی در آیین رونمایی از بسته محیط زیستی شهرداری تهران، مدیریت انرژی و منابع تجدیدپذیر که در قالب نودوهفتمین پویش امیدوافتخار صبح امروز با حضور حسین نظری؛ معاون خدمات شهری شهرداری تهران، سید محمدمهدی میرزایی قمی؛ سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران و شادی مالکی؛ سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد رونمایی مرکز معاینه فنی دوستدار محیط زیست در مرکز معاینه الغدیر هستیم.
وی افزود: در ابتدای سال 1402 پیرو تفاهمنامه با ستاد معاینه فنی شهر تهران در راستای پیادهسازی اسناد بالادستی در حوزه انرژی، اقداماتی در دستور کار قرار گرفت و قرار شد یکی از مراکز معاینه فنی تبدیل به مرکز معاینه فنی دوستدار محیط زیست شود.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران تصریح کرد: سهم عمده مصارف آب در شهر تهران مربوط به فضاهای عمومی و شهری است و در کنار آن اهمیت اکولوژیک مورد توجه مدیریت شهری است اما در کنار اهمیت اکولوژیک باید موضوع آبیاری نیز مورد توجه قرار بگیرد.
حسینی ادامه داد: با توجه به شرایط یکی از اولویتها در این مرکز معاینه فنی استفاده از روش نوین آبیاری در راستای ذخایر آبی است که این سیستم جدید آبیاری با استفاده از تکنولوژی و مشارکت شرکتهای دانشبنیان رقم خورده است.
وی ادامه داد: سیستم آبیاری هوشمند برای نخستین بار در شهر تهران و حتی در کشور در مرکز معاینه فنی پیادهسازی خواهد شد و این طرح به صورت پایلوت انجام می شود و انشاءالله در آینده توسعه پیدا خواهد کرد.
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ادام هداد: بخشی از نرمافزار سیستم نوین آبیاری در قالب جلوگیری از هدررفت آب و ذخیره آب خواهد بود و این مسئله میتواند مصرف آب چاههای زیرزمینی را کاهش بدهد.
حسینی در خصوص محسنات روش جدید آبیاری فضای شهری گفت: استفاده از فناوری بومی یکی از محسنات این طرح خواهد بود ضمن اینکه با استفاده از این روش میزان مصرف آب چاهها نیز کاهش پیدا خواهد کرد.
وی همچنین به احداث نیروگاه خورشیدی در مرکز معاینه فنی الغدیر اشاره کرد و افزود: با ممیزی انرژی که در مصرف برق انجام گرفت این نیروگاه در این مرکز احداث شد.
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: بر اساس آییننامه هیئت وزیران 20 درصد از مصرف انرژی در ساختمانها باید از انرژیهای تجدیدپذیر انجام شود و با احداث نیروگاه خورشیدی در مرکز معاینه فنی، سیستم برقی این مرکز از این محل تامین خواهد شد.
حسینی ادامه داد: موضوع بعدی در قالب انرژیهای تجدیدپذیر، پیادهسازی سیستم گرمایشی و سرمایشی در این مرکز خواهد بود و انشاءالله در آینده این طرح توسعه پیدا خواهد کرد.
وی گفت: همزمان با احداث نیروگاه خورشیدی در مرکز معاینه فنی، دو نیروگاه دیگر در مناطق 21 و 9 به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران تصریح کرد: نیروگاه خورشیدی در منطقه 9 با ظرفیت 15 کیلووات و 29 پنل سالانه 22 هزار و 500 کیلووات برق تولید خواهد کرد. همچنین نیروگاه بعدی در ساختمان شهرداری ناحیه یک احداث شده است که سالانه 15 هزار کیلووات برق تولید خواهد کرد.
حسینی افزود: نیروگاه خورشیدی در مرکز معاینه فنی نیز سالانه 12 هزار کیلووات برق تولید خواهد کرد.
انتهای پیام/