عملیات واگذاری و ساخت مسکن از مرز ۲ میلیون و ۳۵ هزار واحد گذشت

عملیات واگذاری و ساخت مسکن از مرز ۲ میلیون و ۳۵ هزار واحد گذشت

سخنگوی دولت از امضای قرارداد سپرده‌گذاری ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی با بانک مسکن با هدف افزایش سرعت در اجرای طرح ‎نهضت ملی مسکن، خبر داد.

به گزارش خبرآنی، علی بهادری جهرمی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «عملیات واگذاری زمین و ساخت مسکن از مرز دو میلیون و ۳۵ هزار واحد گذشت. پیش از این نرخ سود تسهیلات در اراضی ۹۹ ساله از ۲۳ به ۱۸ ٪ کاهش یافت و قرارداد سپرده‌گذاری ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی با بانک مسکن به منظور افزایش سرعت در اجرای طرح ‎نهضت ملی مسکن، امضا شد.»

سخنگوی دولت پیش از این از تأمین زمین برای حدود ۱ میلیون واحد مسکونی و آغاز عملیات اجرایی ساخت ۸۷۰ هزار واحد مسکونی خبر داده بود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.