به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: پس از پیگیریهای صورت گرفته، شرکت حملونقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران موفق شد مجوز صدور بارنامه بینالمللی را از راهآهن و گمرک جمهوری اسلامی ایران دریافت کند.
وی افزود: با دریافت این مجوز، واگنهای شرکت حملونقل ترکیبی میتوانند از مرزهای کشور خارج شده و در بازار بینالمللی فعالیت کنند که بر این اساس، نخستین محموله کالای ترانزیتی توسط این شرکت در حال حمل میباشد.
وی درباره توسعه ناوگان نیز تصریح کرد: با خرید و تحویلگیری 288 واگن از تولیدکنندگان داخلی طی سالهای 1401 و 1402 تعداد واگنهای ملکی شرکت حملونقل ترکیبی به 1447 دستگاه رسیده است که همگی آنها فعال و در حال سیر هستند.
مدیرعامل شرکت حمل و نقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: قرارداد ساخت 200 دستگاه واگن لبه بلند دیگر با یکی از شرکتهای سازنده داخلی منعقد شده است که 50 دستگاه آن تا پایان بهمنماه جاری به ناوگان ملحق خواهند شد و مابقی نیز تا اردیبهشت سال 1403 به تدریج وارد ناوگان میشوند.
وی اظهار داشت: برای تولید و الحاق 400 دستگاه واگن جدید نیز، در حال تهیه اسناد مناقصه هستیم که امیدواریم پس از تعیین شرکت طرف قرارداد، این تعداد واگن نیز طی سال آینده در ناوگان شرکت حمل و نقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران فعال شوند.
وی یکی از دستاوردهای مهم شرکت حملونقل ترکیبی را سیر بیش از 98 درصدی واگنها طی سال دانست و گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته در بخشهای تعمیرات، بازرگانی و سیر موفق شدیم 98 درصد از واگنها را در تمام سال فعال نگه داریم.
وی درباره عملکرد شرکت حملونقل ترکیبی طی یک سال اخیر نیز تصریح کرد: سال گذشته 941 هزار تُن بار را جابهجا کردیم؛ اما امسال با جهش حمل بار، بیش از یک میلیون 10 هزار تُن تنها طی ده ماهه نخست سال حمل کرده و انتظار داریم تا پایان سال بیش از هدفگذاری سال جاری که یک میلیون و 200 هزار تُن جابهجایی بوده است حمل کنیم.
وی افزود: طی دیماه سال جاری نسبت به دیماه سال قبل رکورد قابل توجهی را به دست آوردیم؛ به طوریکه طی دی ماه سال گذشته 67 هزار تُن کالا حمل کرده بودیم که در همین زمان در سال جاری با جهش 86 درصدی این رقم به حدود 128 هزار و 93 تُن رسید.
مدیرعامل شرکت حمل و نقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: هدفگذاری ما برای سال آینده دستیابی به رکورد یک میلیون 600 هزار تُن حمل بار از طریق ناوگان ریلی است که با توجه به افزایش ظرفیت ناوگان و ورود به بازارهای تازه از جمله بازار مواد معدنی و ترانزیت دستیابی به ارقام بالاتر دور از انتظار نیست.
انتهای پیام/