منصور شیشه فروش در گفتوگو با سرویسخبری مهر با اشاره به حادثه آتش سوزی بیمارستان گاندی در تهران و به تبع آن لزوم حساسیت بیشتر بر روی این مراکز در همه استانها اظهار کرد: این حادثه زنگ خطری برای همه بخشها است، حوادث بسیاری را اخیراً از جمله پلاسکو، متروپل، آتش سوزی بیمارستان، مرکز ترک اعتیاد و … داشتیم، در این زمینه شهرداریها موظف هستند ساختمانهای آسیب پذیر در برابر حوادث را شناسایی کنند.
وی با بیان اینکه طی سه سال گذشته کارگروه شناسایی سازههای آسیب پذیر در برابر حوادث در استان اصفهان تشکیل شده است، ابراز کرد: ۴۳۰ سازه بلند و حساس که شامل همه کاربریهای تجاری، مسکونی، درمانی، فرهنگی، مذهبی و … میشود در این کارگروه به لحاظ ایمنی سازه، ورودی و خروجی، ایمنی برق، ایمنی گاز و… مورد بررسی قرار گرفته است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه همه بررسیهای لازم ۴۳۰ سازه حساس در اصفهان انجام و نتایج آن به نهادهای مربوطه و مالک ارجاع داده شده است، تصریح کرد: مالکان زمان بندی مشخصی را برای اصلاح موارد دارند و در غیر این صورت مراجع قضائی پیگیریهای لازم را انجام خواهند داد.
وی با اشاره به اینکه راه و شهرسازی موظف است ساختمانهای بلند مرتبه را پایش کند، ادامه داد: ۷۵ سازه مهم و بلند استان اصفهان که ۶۷ مورد در اصفهان و هشت مورد در دیگر شهرستانها است، در برابر حوادث آسیب پذیر است توسط راه و شهرسازی استان اصفهان شناسایی و نتایج به دست آمده به مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی برای ارائه راهکارهای ایمنی سازی و مقام سازی ارسال شده است.
شیشه فروش با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی باید تا پایان سال نسبت به روش ایمنی سازی سازههای بلند اصفهان اعمال نظر کند، افزود: همچنین لازم است سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به تأمین بودجه برای بهینه سازی این ساختمانها اقدام کند.
وی گفت: همچنین در خصوص مراکز درمانی نیز شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کاشان و تأمین اجتماعی بررسیهای لازم را انجام دادهاند، مراکز پر خطر شناسایی شدهاند و باید نسبت به ایمن سازی و مقاوم سازی آنها اقدامات لازم انجام شود.