آخرین وضعیت ساخت شهرک هنر در پرند

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: حدود ۱۱ هزار واحد در شهرک هنر اجرا خواهد شد که اسامی در قالب صندوق هنر وزارت ارشاد به ما معرفی می‌شود و هم اکنون ۷۰ درصد خاکبرداری زیر بلوک‌ها انجام شده است.

آرش صیادی در گفت‌وگو با خبرآنی، اظهار کرد: عملیات اجرایی شهرک هنر شروع شده و آماده‌سازی سایت از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد از خاکبرداری زیر بلوک‌های ساختمانی شهرک هنر انجام شده است. عملیات آمادگی برای اجرای فونداسیون برای تعدادی از این قطعات انجام شده که انشاءالله به زودی فونداسیون را شروع کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند بیان کرد: طی هماهنگی با پیمانکار قرار بر این شده تا پایان امسال همه فونداسیون حدود ۱۱ هزار واحد شهرک هنر اجرا شود.

صیادی گفت: ساخت ۱۱ هزار واحد مسکونی در شهرک هنر پرند هدف گذاری شده که از این تعداد ۸۰۰ واحد متعلق به هنرمندان است. مابقی به گروه‌های هنری دیگر تحت مسئولیت وزارت ارشاد قرار دارد که در قالب صندوق هنر به ما معرفی می‌شوند. از جمله این گروه ها هنرمندان، سینماگران، فعالان قرآنی، فرهنگی و تعدادی از خبرنگاران است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا
برچسب ها :

آخرین وضعیت

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.