قوه قضاییه گام‌های بلندتری برای رفع مشکلات حقوقی مردم برمی‌دارد

به گزارش سرویس‌خبری مهر، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح چهارشنبه در بدو ورود به استان بوشهر در جمع سرویس‌خبریان در عسلویه اظهار داشت: امیدواریم به برکت ماه رجب بتوانیم در خدمت به مردم، بهتر و بیشتر از گذشته انجام وظیفه کنیم.

وی اضافه کرد: در این استان هم مثل سایر استان‌ها مردم مشکلات حقوق دارند و اینجا هستیم تا هم با همکاران خودمان دیدار داشته باشیم و هم برای رفع این مشکلات برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم تلاش کنیم.

رییس قوه قضاییه ادامه داد: این استان دارای سوابقی طولانی و مردمی دلیر و شجاع بوده و قطب انرژی کشور است که برای رفع مشکلات مردم تلاش خواهیم کرد.

اژه‌ای به برخی از مشکلات در استان بوشهر و شهرستان عسلویه اشاره کرد و افزود: باید نیازهای حقوقی که مردم دارند را قوه قضاییه با گام‌های بلندتری برای رفع مشکلات تلاش کند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.