به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، اخیراً وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که این وزارتخانه با کمبود 200 هزار معلم روبهرو بود و برای رفع این کمبود امسال در اقدامی کمسابقه 70 هزار معلم استخدام شدند، از این تعداد 5800 نفر جهادیاند و 1300 نفر معلم قرآن. با همکاری حوزه علمیه 25 هزار نفر طلبه هم با هدف توجه به ابعاد اعتقادی دانشآموزان استخدام شدند.
این موضوع در فضای مجازی با حواشی مختلفی از جمله استخدام نیروهای طلبه با سهمیه ویژه یا بدون آزمون استخدامی همراه شد.
در همین ارتباط علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی در پاسخ به این پرسش که آیا طلبهها و روحانیون در آزمون استخدامی معلمی سهمیه داشتند، گفت: روحانیون هیچ سهمیهای در آزمون استخدامی ندارند، ما پس از برگزاری آزمون استخدامی متوجه شدیم که 3500 نفر از پذیرفتهشدگان روحانی هستند.
وی افزود: هیچ سهمیهای برای روحانیون وجود ندارد، این افراد آزمون دادهاند و در مراحل آزمون قبول شدهاند.
فرهادی درباره همکاری نیروهای جهادی با آموزش و پرورش اظهار کرد: نیروهای جهادی رابطه استخدامی با آموزش و پرورش ندارند، آنها در قالب طرح امین با ما همکاری میکنند که هیچ رابطه استخدامی با آموزش و پرورش ندارند و مبلغی هم از آموزش و پرورش دریافت نمیکنند. این روحانیون به صورت جهادی در تربیت دینی، مسائل شرعی، آموزش احکام در مدارس فعالیت میکنند.
همچنین به گفته حمید نیکزاد؛ مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش، در قالب طرح امین، بیش از 10 هزار روحانی در مدارس فعالیت دارند که تا پایان سال به 20 هزار نفر میرسد.
انتهای پیام/