جنبش حماس در گزارشی طولانی به روایت دلایل و انگیزههای خود از انجام عملیات طوفان الاقصی علیه رژیم صهیونیستی پرداخت.
به گزارش خبرآنی، در روایت جنبش حماس از طوفان الاقصی آمده است: نبرد ملت ما با رژیم صهیونیستی ۷ اکتبر آغاز نشد بلکه ۱۰۵ سال قبل از آن آغاز شده بود، ملت ما ۳۰ سال تحت استعمار انگلیس و ۷۵ سال در اشغال رژیم صهیونیستی است، ملت ما طی دهههای گذشته انواع ظلمها و بیعدالتیها و سیاستهای آپارتایدی را تجربه کرد. نوار غزه از ۱۷ سال پیش محاصره بوده و به بزرگترین زندان رو باز جهان تبدیل شده است. نوار غزه پنج جنگ ویرانگر را تجربه کرد و در همه این جنگها رژیم صهیونیستی آغازگر بود، از سال ۲۰۰۰ تا سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی رژیم صهیونیستی ۱۱ هزار ۲۹۹ فلسطینی را شهید و ۱۵۶ هزار و ۷۶۸ نفر دیگر را مجروح کرد که اغلب آنها غیرنظامی بودند.
در این روایت آمده است: سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در مقابل چشمان نمایندگان دنیا گزارش شورای حقوق بشر را پاره کرد، رژیم صهیونیستی با افزایش شهرکسازی و یهودی سازی در کرانهباختری عملا امکان برپایی دوبت فلسطینی را از بین برد، آیا ملت ما باید منتظر میماند و روی سازمان ملل و موسسات ناتوان آن حساب باز میکرد؟ عملیات طوفان الاقصی گامی ضروری و پاسخی طبیعی برای مقابله با طرحهای نابودی مساله فلسطین بود، طوفان الاقصی در راستای مقابله با طرح اسرائیل برای سلطه بر سرزمین ما و یهودیسازی آن و حاکمیت بر مسجدالاقصی بود، طوفان الاقصی گامی طبیعی در تحقق استقلال و آزادی همانند دیگر ملتهای جهان و حق تعیین سرنوشت بود، طوفان الاقصی گامی طبیعی برای برپایی دولت مستقل فلسطینی به پایتختی قدس بود.
به نقل از المیادین، جنبش حماس آورده است: در عملیات طوفان الاقصی پایگاههای نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادیم و تلاش کردیم که نظامیان این رژیم را اسیر کنیم تا بتوانیم اسرای فلسطینی را آزاد کنیم، حمله ما علیه تیپ نظامی غزه و و پایگاههای اسرائیلی در غلاف غزه متمرکز بود. هدف نگرفتن غیرنظامیان بهویژه زنان، کودکان و سالخوردگان التزام دینی و اخلاقی ما است که فرزندان حماس بر اساس آن تربیت شدهاند، ما با سلاح نقطهزن و دقیقی که داریم تلاش میکنیم که غیرنظامیان را هدف نگیریم و اگر اتفاقی جز این رخ داد غیرعمدی است و کشته شدن تعدادی از صهیونیستهای اسیر به واسطه حملات این رژیم بود.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است: از کشورهای بزرگ بهویژه آمریکا، آلمان، کانادا و انگلیس میخواهیم که از روند تحقیق در جنایتهای فلسطین اعلام حمایت کنند، از دیوان بینالمللی کیفری میخواهیم که به طور فوری و سریع به فلسطین اشغالی بیاید و درمورد جنایتهای انجام شده تحقیق کند.
در بخش دیگری نیز آمده است: جنبش حماس جنبش آزادی بخش ملی و مشروع است و هر ملتی حق دارد از خود دفاع کند، مقاومت در برابر اشغالگران با هر وسیلهای از جمله دفاع مسلحانه در همه ادیان و قوانین بینالمللی مشروع است.
جنبش حماس تاکید کرد: ما خواستار توقف فوری جنایتهای رژیم صهیونیستی و همچنین توقف نسلکشیها و پایان محاصره هستیم، ما خواستار مجازات قانونی رژیم صهیونیستی به خاطر جنایتهایش هستیم. از کشورهای آزاده جهان بهویژه کشورهای جنوب جهانی میخواهیم که مواضع جدی در مقابل دوگانگی معیارهای کشورهای حامی اشغالگران اتخاذ کنند. ابرقدرتها باید به سرپوش گذاشتن بر جنایتهای رژیم صهیونیستی پایان دهند. ما خواستار فشار جدی بر رژیم صهیونیستی و مجبور کردن آن به خروج از نوار غزه هستیم. ملت فلسطین توانایی تعیین سرنوشت خود را دارد و هیچ کس حق ندارد خواستههای خود را علیه آن دیکته کند.
این جنبش همچنین آورده است: ما خواستار این هستیم که با تلاشها برای کوچ اجباری مردم فلسطین به صحرای سینا و یا اردن و یا نقطه دیگری مقابله شود.
انتهای پیام