طهورا نوروزی، مدیر عامل بنیاد ملی عفاف و حجاب، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری خبرآنی با اشاره به استقبال نظام اسلامی از تمام زنان ایرانی اظهار داشت: زنان ایرانی با هر طبقه و جایگاه اجتماعی، با هر دیدگاه اعتقادی و با هر قومیت و مذهبی یک ظرفیت و فرصت برای نظام به شمار میآیند.
او خاطرنشان کرد: تردیدی نیست که آغوش نظام به روی زنان کشور چه با حجاب و چه کم حجاب باز است، همه زنان و دختران ایران زمین با هم برابرند و هیچ تقدم و تأخری ندارند.
نوروزی با تأکید بر ضرورت اجرای قانون در جامعه اظهار داشت: در موضوع حجاب نیز دغدغه، اجرای قانون و مطالبه مردم است. نباید اقشار جامعه به لحاظ تفاوتهای فرهنگی طبقهبندی شوند. زیرا بی شک همه، فرزندان این آب و خاک هستند.
مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب در ادامه با اشاره به تعداد قلیلی از افراد که با عناد و دشمنی روسری از سر برمیدارند، گفت: کسانی که از روی عناد و دشمنی روسری از سر برمیدارند و هنجار شکنی با نیات دشمنانه و عنادورزانه دارند، سه درصدر از کل جامعه هم نیستند.
او یادآوری کرد: اکثر بد پوششیها که حتی توأم با هنجارشکنی است، به دلیل خلاءهای فرهنگی و عدم اغنا شدن است. این افراد ذاتاً عناد ندارند و از روی ناآگاهی و تبلیغات رسانههای بیگانه قانون را زیر پا میگذارند.
نوروزی آگاهیبخشی و اغناسازی را راه حل موضوع حجاب دانست و گفت: تقصیر و قصور را باید جای دیگری جستوجو کرد. به عنوان مثال کودکی که به واسطه بیتوجهی والدین دچار سوء تغذیه شده، باید والدین برای درمان کودک کمکاری خود را جبران کنند، نه آن که کودک را مقصر بدانند. در حوزه حجاب نیز کسانی که در زمینه فرهنگی کوتاهی کردند مسئولین فرهنگی هستند که باید پاسخگو باشند.
او در ادامه با اشاره به جمله معروف شهید سلیمانی که فرمودند «آن دختر کمحجاب دختر من و شما هم هست، جامعه ما خانواده ماست» خاطرنشان کرد: ما نباید نگاه دو وجهی در این موضوع داشته باشیم. به این دلیل که این نوع نگاه به حجاب همان نگاه دوقطبی است و دوقطبیسازی در کشور موافق استراتژی و اهداف دشمن است. دشمنی که هدف نهایی اش تجزیه ایران عزیزمان است، دشمنانی که ناجوانمردانه میخواهند روی کره زمین نقشهای به نام ایران نباشد.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: بنابراین وظیفه همه به ویژه مسئولان است که فضای دو قطبیسازی را هم در حوزه فرهنگسازی، هم در حوزه قانونگذاری و هم در حوزه اجرا مدیریت کنند.
نوروزی با اشاره به شبههافکنی برخی از گروههای معاند در آستانه انتخابات و استفاده ابزاری از موضوع حجاب برای دوقطبیسازی در جامعه، گفت: در بحث حجاب و انتخابات، کسانی که این شبهه را مطرح میکنند که بدون حجاب بروند پای صندوق های رأی، نه به دنبال انتخابات هستند نه موضوعشان زن و حجاب است. بلکه قصد دارند انتخابات و حجاب را در دو قطب قرار دهند. به این دلیل که نه نظام را قبول دارند و نه حجاب را؛ لذا قصد دارند با روبهرو قرار دادن این دو موضوع مقابل هم دوقطبیسازی کنند.
مدیر عامل بنیاد ملی عفاف و حجاب در ادامه با اشاره به فرمایشات اخیر رهبری معظم پیرامون این مطلب که همه کاره مردم هستند، اظهار داشت: زنان به واسطه نقشی که در خانواده دارند، بی تردید بخش مهم و تأثیرگذار جامعه هستند. بنابراین برخی با دوقطبیسازی موضوع حجاب قصد دارند موج ناامیدی در جامعه زنان ایجاد کنند تا موتور محرکه انتخابات که زنان هستند تحت تأثیر قرار بگیرد. وظیفه همه ما است که نگذاریم چنین فضایی در کشور ایجاد شود.
انتهای پیام/