به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، لیلا سعیدی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد تهران غرب و دبیر علمی انجمن صنفی و کارفرمایی شرکتهای دانشبنیان در حاشیه برنامه همایش ملی توانمندیها و چشمانداز شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: انجمن صنفی و کارفرمایی شرکتهای دانشبنیان یک انجمن کاملاً خصوصی است و 110 شرکت دانشبنیان عضو این انجمن هستند.
سعیدی گفت: شرکتها برای حضور در این انجمن، باید ثبت دانشبنیانی را داشته باشند. انجمن صنفی با هدف شناسایی چالشها و مشکلات شرکتهای دانشبنیان و حل آنها تشکیل شده است؛ ایجاد خلق ثروت، حل و فصل مشکلات بیمهای و ... از جمله دیگر موضوعاتی که در دستور کار این انجمن قرار دارد.
دبیر علمی انجمن صنفی و کارفرمایی شرکتهای دانشبنیان تصریح کرد: شرکتهای دانشبنیان به دنبال تبدیل ایده به تکنولوژی هستند و یک گپی بین این دو جریان بهوجود آمده است و فاصله روزبهروز بیشتر شده است و یکی از دلایل آن این است که شرکتهای دانشبنیان قادر به اعتماد به سرمایهگذاری نیستند و آن مالکیت معنوی خیلی پررنگ نیست و ازطرفی مباحث بیمهای شرکتهای دانشبنیان بسیار ضعیف است.
وی ادامه داد: سیاستگذاران مربوط به شرکتهای دانشبنیان بایستی خطمشیهایی را تدوین کنند تا از شرکتهای دانشبنیان حمایت لازم انجام شود.
دبیر علمی انجمن صنفی و کارفرمایی شرکتهای دانشبنیان تصریح کرد: مشکل بزرگ شرکتهای دانشبنیان مباحث مربوط به بازار آنها است. در این همایش کارگزارانی آمدهاند که این کارگزاران قادر به صادرات محصولات هستند اما ارتباط شرکتهای دانشبنیان با این کارگزاران بسیار ضعیف است.
سعیدی خاطرنشان کرد: هدف ما از این همایش این بود که ارتباط شرکتهای دانشبنیان با کارگزاران ایجاد شود درواقع رابطه بین شرکتهای دانشبنیان با صنعت، سرمایهگذاران و همچنین با بخش سیاستگذاری کشور برقرار شود.
وی تأکید کرد: در این مدت کوتاهی که انجمن صنفی راهاندازی شده است تلاش کردیم با سرمایهگذاران ارتباط برقرار کنیم و محصولات آنها را معرفی کنیم.
سعیدی گفت: هدف از برگزاری این همایش، بررسی چالشها و مشکلات شرکتهای دانشبنیان و ارتباط بینکارگزار، سرمایهگذار و شرکتهای دانشبنیان است.
انتهای پیام/