۱۰ هزار نفر از کارکنان شوراهای حل اختلاف استخدام می شوند

به گزارش سرویس‌خبری مهر، حجت الاسلام هادی صادقی بعدازظهر چهارشنبه در همایش استانی صبر افزود: امروز بسیاری از کشورهای اسلامی، پرچم ولایت فقیه را پذیرفته و تحت زعامت ایشان، راه مقاومت و مبارزه را آموخته و به پیش می‌روند و ضرب شست خود را به اسرائیل نشان می‌دهند.

رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه، تاکید کرد: امروز پرچم هدایت، شناخته شده و در جمهوری اسلامی ایران، پرچم ولایت برپا شده است. پرچمی که افتخارش آن است که این مملکت را مملکت امام زمانی نموده و در مسیر ولایت اهل بیت (ع) حرکت می‌کند و این پرچم همان مسیری را می‌پیماید که اهل بیت (ع) می‌خواهند.

رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود از فعالیت و خدمات صلح‌یاران و تلاشگران شوراهای حل اختلاف در مسیر حق و افزایش رحمت و صلح و دوستی در جامعه ایمانی قدردانی کرد و گفت: در واقع ایجاد صلح و سازش بین مردم همان جهاد است و اعضای شوراهای حل اختلاف، صلح‌یاران، همیاران صلح، سفیران صلح و طلایه‌داران صلح، ارزش کار بسیار والایی دارند و طبق آیات و روایات، جز بهترین مردمان شمرده شده‌اند.

معاون رئیس قوه قضائیه افزود: امروز مسیر داوری حرفه‌ای در حال پیشرفت است و ان‌شاء‌الله در تمام استان‌ها پرونده‌های بیشتری به سمت داوری سوق داده شود.

حجت‌الاسلام صادقی ادامه داد: باید در خصوص داوری و میانجی‌گری فرهنگ‌سازی شده و با همت همکاران قضائی، اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف، اصحاب رسانه و صاحبان تریبون‌های مختلف مانند محافل مذهبی، مردم بیش از پیش با موارد مذکور آشنا شوند.

رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه خاطرنشان کرد: ان شاء الله تعداد پرونده‌های ورودی به دادگستری‌ها با بهره‌مندی از ظرفیت‌های ارزشمندی مانند داوری و میانجی‌گری کاهش یابد چراکه این حجم پرونده قضائی به هیچ‌وجه، زیبنده جامعه اسلامی نیست.

وی همچنین با اشاره به تعریف دادگاه صلح در قانون جدید، گفت: فلسفه وجودی دادگاه‌های صلح، همان فلسفه تأسیس شوراهای حل اختلاف است و دادگاه‌های صلح باید در عمل و اجرا نیز برای صلح و سازش تلاش کنند تا با فلسفه وجودی این دادگاه‌ها سازگار باشد.

دادگاه صلح بدون شورای حل اختلاف بی معنا است

حجت‌الاسلام صادقی با بیان اینکه دادگاه صلح بدون شورای حل اختلاف بی معنا و ناکارآمد است، تصریح کرد: در مقام اجرای قانون جدید شوراهای حل اختلاف نیز باید دادگاه‌های صلح و شوراهای حل اختلاف را در دو مسؤولیت جداگانه، ولی در کنار هم قرار داد و این ارتباط کاری باید قوی و مستحکم باشد.

وی ادامه داد: باید مسیر به نحوی باشد که در کنار هر دادگاه صلح حداقل یک شعبه حل اختلاف یا بیشتر تعریف شود تا شاهد موفقیت در عملکرد و اهداف حاصله باشیم.

وی همچنین از برگزاری آزمون استخدامی برای کارکنان شوراهای حل اختلاف و جذب ۱۰ هزار نفر از واجدین شرایط در قوه قضائیه طی سال آینده خبر داد و گفت: توافق‌های لازم در این خصوص با معاونت منابع انسانی قوه قضائیه انجام شده است.

حجت‌الاسلام صادقی با اشاره به این مطلب که سالانه بیش از ۵ میلیون پرونده با کمترین میزان توقعات، توسط اعضای شوراهای حل اختلاف رسیدگی می‌شود، افزود: کارکنان شوراهای حل اختلاف طی دو دهه اخیر بی اجر و منت کار کرده‌اند و باید قدردان حضور این عزیزان بود.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.