به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، احمد اسماعیلزاده امروز در نشست خبری پویش اطلاعرسانی تغذیه سالم در وزارت بهداشت اظهار کرد: یکی از عوامل خطر عمده پرفشاری خون مصرف نمک است اما متاسفانه مردم کشور ما دو برابر حد استاندارد نمک مصرف میکنند. یکی از منابع اصلی مصرف نمک در کشور، نمک طعام است اما نمک پنهان موجود در مواد غذایی آماده نیز باعث افزایش مصرف نمک میشود.
وی افزود: مردم نمکهای یددار تصفیهشده را مصرف کنند. خاک کشور ما متاسفانه ید کمی دارد به همین دلیل طی 30 سال اخیر، یکی از برنامههای وزارت بهداشت ریشهکنی کمبود ید از طریق افزودن ید به نمک بوده است.
در حال تکمیل ...