واکنش بارزانی به حمله سپاه علیه مقر جاسوسی رژیم صهیونیستی در اربیل

نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق با مطرح کردن ادعاهایی به حملات سپاه علیه مقر جاسوسی رژیم صهیونیستی در عراق واکنش نشان داد.

به گزارش خبرآنی، «مسرور بارزانی»" نخست‌وزیر اقلیم کردستان با وجود عملی نشدن تعهدات امنیتی عراق در توافق با ایران به حملات موشکی سپاه پاسداران ایران علیه مقر جاسوسی رژیم صهیونیستی در اربیل واکنش نشان داد و از دولت عراق خواست که قاطعانه علیه آنچه «حملات بزدلانه» سپاه پاسداران ایران می‌خواند، اقدام کند.

شبکه روداو با بیان این مطلب گزارش کرد که بارزانی مدعی شد این حمله «نقض آشکار استقلال عراق و اقلیم کردستان» بود.

او در بیانیه‌ای گفت: از دولت فدرال در بغداد می‌خواهم موضعی اصولی در قبال نقض آشکار استقلال عراق و اقلیم کردستان اتخاد کند.

بارزانی همچنین گفت: از جامعه جهانی هم می‌خواهم در مواجهه با این حملات مکرر علیه مردم اقلیم کردستان سکوت نکنند.

او بیان کرد در چند روز آتی، با شرکایشان در جامعه بین المللی برای متوقف کردن این حملات همکاری خواهند کرد.

اظهارات بارزانی در پی این مطرح می‌شود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای درباره حملات به مقر تروریست‌ها در عراق اعلام کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به شرارت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن فرماندهان سپاه و جبهه مقاومت، با اشراف و تسلط اطلاعاتی بر مقرها و تحرکات این رژیم در منطقه، با شلیک موشک‌های بالستیک، یکی از مقرهای اصلی جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در اقلیم کردستان عراق را مورد هدف قرار داده و آن را منهدم نمود.
طبق این اطلاعیه «این مقر مرکز توسعه عملیات جاسوسی و طراحی اقدامات تروریستی در منطقه و خصوصا کشور عزیزمان بوده است.»

پیش از این یک مسئول عراقی ارشد در شورای امنیت ملی این کشور گفت که برخی موانع همچنان بر سر راه توافق امنیتی ایران و عراق وجود دارد از جمله اینکه برخی گروه‌های کُرد تجزیه‌طلب هنوز حاضر به عقب‌نشینی و یا تحویل سلاح خود نشدند.

این مقام عراقی که با «العربی الجدید» گفت‌وگو می‌کرد و خواستار عدم فاش شدن نامش شده بود، تاکید کرد: گروه معارض تجزیه‌طلب به پایگاه‌های جدیدی واقع در جاده کرکوک در جنوب اربیل و همچنین برخی دیگر در سلیمانیه منتقل شدند. آن‌هایی که به مقرهای جدید انتقال داده شده‌اند و سلاح خود را تحویل داده‌اند افرادی از احزاب کرد تجزیه‌طلب و خانواده‌های آن‌ها هستند و بخشی از این احزاب که غالبا ملی‌گرایان و کمونیست‌های کرد هستند و وابسته به گروهک‌های پژاک، حدک و خبات به شمار می‌روند همچنان در مناطق صعب العبور پنهان شده‌اند و قبول نمی کنند که سلاح خود را به بغداد تحویل دهند و یا عقب‌نشینی کنند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.