به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، نخستین اجلاس بررسی فرصتها و چالشهای توسعه ملی به ویژه بینالمللی ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی، با حضور معاونان وزارت ورزش و جوانان و سایر مسئولان، روزهای 23 و 24 دی ماه در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
یکی از تصمیمات مهم در این اجلاس دو روزه، تأسیس فدراسیون جهانی ورزش پهلوانی بود. سیدامیر حسینی دبیرکل پیشین کمیته ملی المپیک با اعلام این خبر به خبرنگار ورزشی خبرآنی گفت: همه نمایندگان کشورهای خارجی شرکت کننده در این مجمع به اتفاق میگفتند که نیاز به تغییر ساختار در فدراسیون بینالمللی ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی و رهبری آن احساس میشود. جمعبندی جلسه این بود که باید سازمان جدیدی با انرژی تازه و ایدههای جدید شکل بگیرد. بر همین اساس اساسنامه جدید فدراسیون جهانی ورزش پهلوانی به تصویب هیئت مؤسس رسید و پس از آن، ساختار فدراسیون جدید شکل گرفت.
وی ادامه داد: کیومرث هاشمی وزیر ورزش ایران به عنوان سرزمین مادری این رشته، از سوی مجمع عمومی به عنوان رئیس جدید این فدراسیون نوبنیاد انتخاب شد. از سوی مجمع درخواست شد با توجه به اینکه ایران سرزمین مادری این رشته است و همچنین برای اینکه حمایت حاکمیت کشورمان از این فدراسیون وجود داشته باشد، وزیر ورزش رئیس افتخاری این ورزش باشد. ضمن اینکه مهرعلی باران چشمه به عنوان نایب رئیس، من به عنوان دبیرکل، انور خان وزیر سابق ورزش افغانستان به عنوان معاون، وزیر سابق تاجیکستان و رئیس پهلوانی این کشور به عنوان نایب رئیس دوم، عبدالکریم به عنوان رئیس فدراسیون آسیا و عضو هیئت اجرایی، آندره از لهستان به عنوان رئیس جدید قاره اروپا و همچنین به عنوان نایب رئیس تفیسا (فدراسیون جهانی ورزش برای همه) به عنوان رئیس قاره آفریقا انتخاب و معرفی شدند.
حسینی عنوان کرد: نمایندگانی از هند و جمهوری آذربایجان نیز به عنوان هیئت اجرایی جدید انتخاب شدند. قرار شد این هیئت اجرایی به مدت دو سال تا مجمع بعدی فعالیت کند.
به گزارش خبرآنی، این تصمیمات در حالی اتخاذ شده که هم اکنون «فدراسیون بینالمللی ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی» فعالیت میکند و ریاست آن نیز بر عهده محسن مهرعلیزاده است. مهرعلیزاده چندی قبل در گفتوگو با خبرآنی اعلام کرده بود «فدراسیون بینالمللی 19 سال است که فعالیت میکند، در 6،7 سازمان جهانی عضو شده است. این فدراسیون کنون در زمره فدراسیونهای مهمی جهانی فعالیت دارد، هر سال به طور میانگین 6،7 رویداد بزرگ برگزار میکند و در 85 کشور فدراسیون ملی ایجاد کرده است.»
انتهای پیام/