بانک اطلاعاتی بیماران آلزایمری و اوتیسمی در اختیار پلیس قرار گرفت/ 90 درصد مردم قانون‌مدار و سالم هستند

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سردار علی مویدی خرم‌آبادی؛ رئیس پلیس پیشگیری فراجا صبح امروز در دهمین شور اجتماعی پلیس پیشگیری اظهار کرد: پلیس پیشگیری باید با به کارگیری تمام ظرفیت‌ها رویکردش را عوض کند، امروز جامعه ما، مردمی فرهیخته، اصیل و آگاه دارد.

وی افزود: اگر بخواهیم در جامعه ایفای نقش کنیم باید به علم جامعه شناسی مراجعه کنیم؛ این علم می‌گوید که جامعه دارای دو مولفه نظم و تحول اجتماعی است.
خرم آبادی گفت: ما معتقدیم با به کارگیری تمام قابلیت‌هایی که در جامعه وجود دارد با استفاده از ابزارهای فناورانه بتوانیم یک گفتمان اجتماعی با رویکرد پیشگیری ایجاد کنیم.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا بیان کرد: باید تغییری در مواجهه با مردم و نحوه برخورد با افرادی که به کلانتری‌ها مراجعه می‌کنند ایجاد کنیم و باید نگاه اجتماعی داشته باشیم. مردم نباید از رفتار پلیس نابهنجاری ببینند و مردم در مواجهه با پلیس باید حس کنند این پلیس فهم اجتماعی دارد.

وی تاکید کرد: گفتمان پلیس خدمت گزار باید در لحظه تغییر کند و به تبعیت از اجتماع و جامعه باشد، در جایی که نیاز است مقتدر و در جایی که نیاز است با رافت و مهربانی عمل کند.

مویدی گفت: بیش از 90 درصد قانون‌مدار و سالم هستند و بخش اندکی هستند که در جامعه بی‌نظمی ایجاد می‌کنند، برای همین نباید به مردم بدبین باشیم و با آنها خشن برخورد کنیم.

رئیس پلیس پیشگیری بیان کرد: بانک اطلاعاتی بیماران آلزایمری و اوتیسمی در اختیار پلیس قرار گرفته است تا هنگامی که این افراد به مقرهای پلیس مراجعه کرد پلیس از وضعیت آن آگاه شود و متناسب با حال و احوال و وضعیت آن فرد با او برخورد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این دسترسی به حرکات پیشگیرانه پلیس کمک می‌کند چراکه اگر این فرد رفتار نابهنجاری داشته باشد و به عنوان مثال شیشه‌ای بشکند، مامور ما میداند این فرد به دلیل شرایط جسمی و روحی که دارد این رفتار را انجام داده است نه از روی ناهنجاری.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.