بهسازی نیروی انسانی به دانشگاه فرهنگیان سپرده شد

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، رضا مراد صحرایی در گردهمایی اعضای شورای معاونان و مدیران کل استان‌ها با بیان اینکه مساله اصلی آموزش و پرورش «کیفیت» است، اظهار کرد: به‌منظور ارتقای کیفیت دوره‌های توانمندسازی معلمان و مدیران در نظام تعلیم و تربیت، مسؤولیتی به دانشگاه فرهنگیان مسؤولیت سپرده شد که در ساختار این دانشگاه یک مرکز به نام «مرکز جامع بهسازی نیروی انسانی» تأسیس شود.

وی در ادامه با بیان اینکه رتبه‌بندی معلمان انگیزه‌ها را برای ایجاد این مرکز بالا برده است گفت: ثمره رتبه‌بندی الحمدالله در حال روشن شدن است. رتبه‌بندی باید به افزایش کیفیت و تعمیق یادگیری و سواد واقعی منجر شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آنچه از این مرکز خواسته شده برنامه‌ریزی در سه ساحت صلاحیت عمومی، صلاحیت تخصصی و صلاحیت حرفه‌ای است گفت: دو دلیل باعث شد تا این دانشگاه به عنوان مرکز افزایش کیفیت توانمندسازی معلمان انتخاب شود. سهولت در اجرای کار و هم اینکه این دانشگاه در مرز علم حرکت می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه باید بتوانیم از خودمان عبور کنیم گفت: ما باید به جای ساختارسازی، گفتمان‌سازی کنیم. حرفی که زده می‌شود فقط برای حرف زدن نیست بلکه باید آن حرف اجرا شود. معاونت‌های تخصصی باید برنامه‌ریزی جدی انجام دهند.

صحرایی تصریح کرد: تمام دوره‌هایی که برگزار می‌شود باید از طریق این مرکز دانشگاه فرهنگیان تأیید شده باشد تا دوره ضمن خدمت به حساب بیاید.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه مهمترین کارهای سال آینده ارتقای کیفیت و تقویت مدارس دولتی و ذیل آن ساماندهی نیروی انسانی و توانمندسازی معلمان و مدیران است گفت: همه معاونت‌ها و سازمان‌ها باید کیفیت را در دستور کار اصلی خود قرار دهند. راه رسیدن به هدف عبور کردن از خودمان است، عبور کردن از واگرایی. چون مسئله اصلی ما تفکر، کار راهبردی و برنامه‌ریزی‌ست.

وی با بیان اینکه مسیرهای رشد معلمی همگی باید از یک کانال مشخص انجام شود گفت: یک سامانه حتماً باید همه این کارها را در خود جمع کند چون همه این‌ها در رتبه بندی معلمان امتیاز محسوب می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه همه ما باید نفع سیستم را در نظر بگیریم، ۵ دستور کار اصلی را به شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش ابلاغ و از آن‌ها خواست طی روزهای آینده، با تشکیل شورای پشتیبانی این موضوعات ساماندهی شود.

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که نظام جامع برنامه‌ریزی مدیران باید به صورت فوری آماده شود و تمام دوره‌هایی که برگزار می‌شود باید از یک مأخذ مشخص مجوز آنها صادر شود. هیچ دوره‌ای اعتبار ندارد مگر اینکه از شورای بهسازی عبور کرده باشد.

وی در مورد ساماندهی تاکید کرد: تعریف وظیفه مشخص صف تا ستاد یک ساز و کار روشن و یک سامانه مشخص که هر دوره‌ای خارج از آن سامانه اعتبار نداشته باشد باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی تاکید کرد که باید دوره‌ها توسط معاونت‌های تخصصی در کل کشور اجرا شود و یک کنسرسیوم طراحی شود که از صف تا ستاد را پوشش دهد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: ما باید یاد بگیریم که با همدیگر برنامه‌ریزی کنیم، با همدیگر همفکری کنیم و فرایندها را با کمک همدیگر طراحی کنیم.

صحرایی همچنین بر تعیین دقیق هزینه برگزاری دوره‌ها در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه همه ما باید از فرصت فوق‌العاده خدمت استفاده کنیم عنوان کرد: مخاطب ما یک میلیون معلم هستند که صدای ما را به گوش ۱۶ میلیون دانش آموز و آن‌ها نیز به کل خانواده‌های خود منتقل می‌کنند و نهایتاً به کل کشور تسری پیدا می‌کند. بنابراین باید از این فرصت خدمت به درستی استفاده کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آئین‌نامه مسیر رشد معلمی یکی از نقاط عطف این دوره خواهد بود گفت: این آئین‌نامه جز آئین‌نامه‌های اهرمی ما خواهد بود و یک زمان‌بندی باید تعیین شود که تا استان‌ها نظرات خود را و پیشنهادات‌شان را درباره مسیر رشد معلمی ارائه کنند تا آئین‌نامه مسیر رشد معلمی جهت تصویب به شورای عالی آموزش و پرورش ارائه شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دوره‌های ضمن خدمت باید در چهارچوب این آئین‌نامه برگزار شود عنوان کرد: این آئین‌نامه جوشش و کوششی را در معلمان ایجاد خواهد کرد چون در ادامه رتبه‌بندی است.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.