به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، «محمد الفرح»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در حساب کاربری خود در شبکه ایکس و در واکنش به احتمال حمله نظامی ائتلاف آمریکا و انگلیس علیه یمن، گفت: «فرض کنیم آمریکا امشب به یمن حمله کرد و فردا صبح حمله به غزه متوقف شد یا اعلام شد که حمله آمریکا به یمن متوقف شده است، اما ما به آمریکاییها تأکید میکنیم که جنگ بین ما و کسی که به ما حمله کرده، هرگز متوقف نخواهد شد و ما به هدف قرار دادن ناوهای متجاوزان و کشتیهای تجاری، پایگاهها و منافع آنها ادامه خواهیم داد و چه بسا جنگ بین ما و متجاوزان برای سالها ادامه یابد.»
این عضو ارشد انصارالله یمن همچنین گفت: «آمریکا و انگلیس باید از حمله پیشین خود به یمن با رهبری رژیم سعودی درس عبرت بگیرند. جنگ قبلی فقط برای چند هفته و یا چند ماه برنامه ریزی شده بود، ولی این جنگ بیش از هشت سال طول کشید و ما قویتر و پیروز میدان از این معرکه بیرون آمدیم و آنها شکست خوردند و زیان دیدند.»
یک مقام نظامی آمریکایی در گفتگو با الجزیره تائید کرد که نیروهای آمریکایی در خاورمیانه به حالت آماده باش درآمدند.
به گفته این مقام نظامی آمریکایی، واشنگتن از فعالیتهای یمن در منطقه بسیار نگران است.
این مقام نظامی آمریکایی به الجزیره گفت: ما این حق را برای خود محفوظ میداریم که به هرگونه حمله به نیروهای خود در مکان و زمان مناسب پاسخ دهیم.
همچنین برخی رسانههای اسرائیلی اعلام کردند که هواپیماهای نظامی و اطلاعاتی «ائتلاف بین المللی» از پایگاههای خود در خلیج فارس به سمت یمن و خلیج عدن برخاستند.
منابع عبری زبان همچنین گزارش دادند که تل آویو سطح هشدار پدافند هوایی را در سراسر شهرها و شهرکها همزمان با احتمال حمله علیه یمن و در صورت هرگونه پاسخ متقابل از یمن افزایش داده است.
از سوی دیگر «ریشی سوناک»، نخست وزیر انگلیس برنامه ریزی برای حملات هوایی علیه یمن را تأیید کرد و مدعی شد که این حملات در قالب پاسخ به رهبری ایالات متحده علیه یمن محدود خواهد بود.
همزمان منابع دیگر انگلیس از جمله بریتیش تایمز به نقل از منابع خود اعلام کردند که نخست وزیر انگلیس با انجام حملات هوایی علیه سایتهای نظامی در یمن موافقت کرد.
تایمز در ادامه گزارش خود نوشت که چندین روز در مورد اهداف یمنیها که باید مورد حمله قرار گیرند تا درگیری به یک جنگ همه جانبه تبدیل نشود، گفتگو و مذاکره صورت گرفته است.
در عین حال، نخست وزیر اسکاتلند در واکنش به احتمال همراهی انگلیس با آمریکا در حمله به یمن گفت که انگلیس سابقه خوبی از مداخله نظامی در خاورمیانه ندارد، بنابراین پارلمان باید از جزئیات این عملیات مطلع شود و نمایندگان مجلس باید در مورد هر تصمیمی برای پیگیری اقدام نظامی پیشنهاد شده توسط دولت انگلیس بحث و بررسی کنند.
فایننشال تایمز هم به نقل از منابع خود گزارش داد که گزینههای حمله به پایگاههای یمنیها با استفاده از جتهای جنگنده و موشکهای تاماهاوک از زیردریاییهای انگلیسی خواهد بود.
ساعتی پیش از این، روزنامه فایننشال تایمز چاپ لندن در گزارشی به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شده بود که پنتاگون گزینههایی را برای هدایت حملات خاص علیه سایتهای مربوط به نیروهای یمنی در خاک یمن در نظر گرفته است.
در این گزارش ادعا شده است که پنتاگون در نظر دارد سایتهای پرتاب موشک و انبارهای تسلیحاتی نیروهای یمنی را هدف قرار دهد.
وبگاه آکسیوس نیز به نقل از یک مقام ارشد تل آویو ادعا کرده است که به حمله آمریکا به نیروهای یمنی در خاک یمن بسیار نزدیک هستیم.
بلومبرگ نیز در این خصوص اعلام کرد که چالش پیش روی ایالات متحده و متحدانش در یمن چگونگی دستیابی به تعادل بین نیاز به جلوگیری از حملات بیشتر و خطر شعلهور شدن درگیری گستردهتر در خاورمیانه است.