عوارض صادرات پیاز به 60 و گوجه فرنگی 25 درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی احمد خانی نوذری، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجه فرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادل بخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولید کنندگان، در جهت پایداری تولید و صادرات محصولات موصوف عوارض صادراتی پیاز از 100 درصد به 40 درصد و عوارض صادراتی گوجه فرنگی زراعی نیز از 55 درصد به 30 درصد قیمت پایه صادراتی کاهش یابد.

پیشتر در آذر ماه امسال در راستای اجرای تصمیمات ستاد تنظیم بازار، به منظور تعادل بخشی به بازار و کنترل قیمت پیاز، عوارض صادراتی پیاز به میزان 100 درصد و گوجه فرنگی به 55 درصد پایه صادراتی تعیین شده بود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

عوارض صادرات فرنگی

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.