گمانه‌زنی‌ درباره راه‌اندازی سفر‌های "عمره مفرده" از اواخر دی ماه

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی ، طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته توسط سازمان حج و زیارت قرار بود نخستین گروه از زائران عمره مفرده پس‌ از 8 سال ساعت 2:30 بامداد چهارشنبه 13 دی ماه عازم سرزمین وحی شوند اما پس‌از اعلام تأخیر در اعزام زائران، همه پروازهایی که قرار بود از تهران مشهد و اصفهان انجام شود به‌طور کلی لغو شد.

اما نمایندگان هواپیمایی جمهوری اسلامی، سازمان هواپیمایی کشور، وزارت امور خارجه و نهاد ریاست‌جمهوری در عربستان حاضر شده‌اند تا با مسئولان عربستانی گفت‌وگو کنند؛ رئیس سازمان حج و زیارت نیز که شب گذشته برای امضای تفاهم‌نامه‌های مربوط به حج تمتع عازم عربستان شد و قرار است در حاشیه این سفر موضوع اعزام زائران به عمره مفرده را پیگیری کند. 

تا این لحظه پروازهای زائران به سرزمین وحی تا 24 دی ماه به طور کلی لغو شده اما گمانه‌زنی‌ برخی کارشناسان و مسئولان حوزه حج و زیارت حاکی از راه‌اندازی سفر‌های عمره مفرده از اواخر دی ماه است.

به گفته مسئولان مربوطه به‌محض دریافت مجوز، پرواز‌ها برای انتقال حداقل 30 هزار زائر ایرانی از 11 فرودگاه کشور به عربستان از سر گرفته خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.