علی مظاهری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، در خصوص برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و تکرار روند سالیان اخیر و قهرمانی دوباره میزبان اظهار داشت: این حرف کاملاً درست است و چند سالی است که باب شده که استان میزبان به عنوان قهرمانی میرسد. از طرفی خیلی از استانها به دلیل هزینههای بالا به دنبال میزبانی نیستند، اما متاسفانه استانهایی که میزبانی را میگیرند امتیازاتی را از فدراسیون میخواهند و این برای ورزش کشور بد است. باید یاد بگیریم امتیاز میزبانی این است که بوکسور در شهری که سالها تمرین کرده، مبارزه میکند و این امتیاز در جای دیگری تعریف نمیشود.
وی در خصوص کیفیت مسابقات قهرمانی کشور عنوان کرد: با دیدن چند مسابقه به این نتیجه رسیدم که بچههای نام آشنا آن چیزی که باید را نشان ندادند. عدم آمادگی در بچهها نشانگر این است که اردوهای مناسبی نداشتند. البته زیاده خواهی است که در 21 روز از مربی کوبایی انتظار تغییر و تحول داشته باشیم، اما در بوق و کرنا کردند که مشکلات پایه بچهها را این مربی رفع کرده است.
مربی پیشین تیم ملی گفت: بچهها با وجود اردوی قبل از مسابقات آماده نبودند و این یک زنگ خطر برای ما است که در اسفندماه قرار است در مسابقات سهمیه المپیک شرکت کنیم. شاید در این مدت از لحاظ بدنی بچهها به شرایط مناسب برسند، اما از لحاظ تکنیک و تاکتیک کار سختی داریم و حریفان ما نیز در اردوهای فشرده و مسابقات برون مرزی هستند. باید به مربی خارجی وقت داد و ما نیز دوست داریم این مربی سالها در ایران بماند، اما آنطور که شنیدیم در انتخاب این مربی هیچ کدام از بزرگان بوکس نقشی داشتند و رئیس فدراسیون و مدیر تیمهای ملی او را انتخاب کردند.
مظاهری در خصوص اعلام لیست تیم ملی بعد از مسابقات قهرمانی کشور و حضور دوباره چهرههای تکراری حتی با وجود حضور مربی خارجی عنوان کرد: متاسفانه به علت عدم برگزاری مسابقات مناسب شاهد حضور چهرههای جدید نیستیم. قبول دارم که هزینه حضور در مسابقات برون مرزی سنگین است، اما میتوانیم در کشور خودمان و شهرهای مختلف مسابقات چهارجانبه و منطقهای را برگزار کنیم. چین در دوران کرونا در هیچ مسابقهای شرکت نکرد، اما در اولین حضور در وزن 80 کیلوگرم قهرمانی جهان به مدال طلا رسید . این نشان میدهد که آنها بیکار نخواهند بود، اما ما میگویم حضور در مسابقات برون مرزی هزینهبر است و مسابقات داخلی نیز برگزار نمیکنیم.
وی افزود: باید برای روسای هیئتها تقسیم وظایف کرد تا تن بوکسورهای جوان با برگزاری مسابقات منطقهای به تن ملیپوشان بخورد. تمام مسابقات ما قهرمانی کشور است یا شاید انتخابی تیم ملی برگزار کنیم و در نهایت یک استان بتواند با یک اردو در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کند. اتفاقی که نمیتواند بوکس ما را پویا کند و نتیجه آن نیز حضور چهرهها تکرای و عدم اضافه کردن نفرات جدید است. فدراسیون باید متوالی مسابقات متعدد باشد و با مدیریت قوی مسابقات منطقهای و چهار جانبه ها را نه با شعار بلکه در عمل برگزار کند. این ها مشکلات مدیریتی است که منتظریم حل شود و در این یک سال حل نشده است.
کاپیتان سابق تیم ملی بوکس با انتقاد از صحبتهای فونتس در خصوص ضعف مربیان پایه در ایران گفت: این مربی کوبایی چگونه توانسته در این مدت کوتاه مربیان پایه و باشگاهی ما را آنالیز کند. نمیدانم ان مربی به اردوهای جوانان و نوجوانان و تمرینات باشگاهی سر زده که این اظهار نظر را کرده است. کسی باید در این خصوص اظهار نظر کند که چند ماهی در کشور حضور داشته باشد و تمرینات باشگاهی و اردوهای ملی پایه را دیده باشد. به نظر میرسد این صحبتها را به او منتقل کردند و با این کار نیز میخواهند از بار مسئولیت شانه خالی کنند.
مظاهری تاکید کرد: اگر مربی خارجی آوردیم حتماً جایی ضعف داشتیم و به دنبال رفع آن با مدیریت صحیح بودیم. اگر مربی توانمندی باشد هیچ وقت بدون تحقیق در این خصوص اظهارنظر نمیکند. به نظر من مربیان باشگاهی و پایه ما مربیان خوبی هستند که بوکسورهایی را میسازند که در رده پایه مدال میگیرند. حتماً مشاورانی این مربی دارد که این مسائل را به او القا میکنند.
وی در خصوص عدم حضور فونتانا در ایران و اینکه مشخص نیست سرمربی تیم ملی فونتانا است یا فونتس، گفت: رحمتی در جاهای مختلف صحبت کرده است و حتی مسیر حرکتی فونتانا برای حضور در ایران را نیز مشخص کرده است. ایشان گفتند که فونتانا قبل از قهرمانی کشور یا بعد از این مسابقات میرسد، اما لیست تیم ملی اعلام شد و مشخص نیست این به خاطر عدم هماهنگی در فدراسیون است یا موضوع دیگری در میان است. اگر قرار است فونتانا به ایران بیاید و سرمربی تیم ملی شود، چرا فونتس اسامی نفرات دعوت شده را اعلام کرده است. اصلاً دوستان بگویند فونتانا کجا است و به اردوی اولیه تیم ملی میرسد؟
دارنده سه مدال بازیهای آسیایی خاطرنشان کرد: از رحمتی که خیلی قاطعانه عنوان کرده است فونتانا به ایران میآید، سوال دارم این مربی در حال حاضر کجا است؟ سوال بعدی من از فدراسیون است که چرا در مسابقات قهرمانی کشور، حسین رحمتی مدیر تیمهای ملی حضور نداشت. مدیر تیمهای ملی باید آگاهی کامل در خصوص مسائل بوکس داشته باشد، اما رحمتی حتی برای تماشای مسابقات نیامده است. رحمتی که گفته است مدیر تیمهای ملی نباید فنی باشد، بگوید اگر در قهرمانی کشور یک مربی مدعی میشد که بوکسور او خوب است و باید به تیم ملی دعوت شود، چه جوابی برای او داشت؟ بارها اتفاق افتاده است که مربیان در خصوص تواناییهای بوکسور خود مدعی هستند که مدیر تیمهای ملی بر اساس مسائل فنی جواب او را میدهد.
مظاهری در ادامه عنوان کرد: عدم حضور رحمتی در قهرمانی کشور نشانگر این است که با خانواده بوکس بیگانه است. در این مسابقات ابراهیم موسوی نایب رئیس و مدیر سابق تیم ملی حضور داشت و این نشان میدهد که فدراسیون نیز به این نتیجه رسیده است که رحمتی فقط به عنوان اسپانسر مالی در این جایگاه قرار دارد و در رودربایستی برای این پست انتخاب شده است. مشکل من با حضور رحمتی نیست و مشکلم این است که رحمتی با حضور در این پست باعث تخریب این جایگاه شده است. رحمتی به محض حضور در این جایگاه جلساتی برگزار و از توجه به تیمهای پایه و تشکیل اردوهای این تیمها و سرمایهگذاری در بخش پایه صحبت کرد، اما چرا خبری از تشکیل اردوی تیمهای نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید نیست.
وی تصریح کرد: آیا باید بوکسورهایی مانند نفرات تیم نوجوانان که به قهرمانی آسیا و جهان اعزام شدند را به حال خود رها کنیم. این نفرات آیندهسازان ما هستند، اما چرا اردوهای این تیمها شروع نمیشود. حسین رحمتی سه، چهار بار با یکی از مربیان تیم ملی قرار گذاشته است تا برنامههای او را بگیرد، اما متاسفانه سر قرار نرفته است. این نشان میدهد که اصلاً بوکس برای ایشان مهم نیست و این بیاحترامی به جامعه بوکس را نیز از چشم حسینی میبینیم. اگر ایشان فردی را به عنوان مدیر تیمهای ملی انتخاب میکرد که به پیشکسوتان و مربیان احترام میگذاشت، شاهد این اتفاقات نیز نبودیم.
وی در خصوص اظهارات نهرودی که بوکس ایران با فونتانا یا مربی داخلی در خوشبینانهترین حالت توانایی کسب دو سهمیه را دارد، گفت: به نظر من نهرودی با دیده اغماض نگاه کرده است و کسب دو سهمیه کار آسانی نیست. البته ما نمیتوانیم عدم کسب سهمیه را گردن مربی خارجی بیاندازیم. در این زمان مربیان خارجی نمیتوانند جوابگوی کسب دو سهمیه باشند، اما در دراز مدت میتوانند کمک کنند.
انتهای پیام/